Biografija

Tibor Čubrilo jedan je od najmlađih članova našeg Mood Media teama, ali to ne znači da iza sebe nema već hrpu genijalnih video postignuća! Ovaj 18-godišnjak trenutno pohađa školu za hotelijersko-turističkog tehničara u Samoboru, a ono čime se najviše voli baviti i razvijati su fotografija i video produkcija. Njegovih oko 50 tisuća followera, a brojka je to koja neprestano raste, najviše ga prati zbog njegovih zanimljivih i edukativnih videa u kojima objašnjava kakav je content najbolji i trenutno najpopularniji content online, što znači biti mladi video kreator u Hrvatskoj danas i kako se probiti na tržištu te razne druge business savjete za koje nikada ne možete biti premladi, samo trebate biti spremni educirati se o ovim temama kako biste o njima znali i mogli prenositi znanje dalje, kao što to radi upravo Tibor!

Kao svoju 'online misiju' Tibor navodi to da želi u ovom ogromnom internetskom svijetu napraviti nešto korisno, s ljudima podijeliti znanje i povezati se s publikom koja ga prati, a koja od njega usput nešto može i naučiti o online businessu, zaradi i kreatorstvu kao takvom. I dok je do nedavno njegov content bio podosta šarolik, trenutno se fokusirao isključivo na video editing, koji želi usavršiti i naučiti kako to raditi baš onako profesionalno, vrhunski! A kako je uopće krenula ova njegova video priča? Kaže on: Sve je krenulo s palačinkama od šećera i limuna! Hmmm... U videu koji je snimio kamerom s računala prije dvije godine pitao je ljude jesu li ikada probali palačinke sa šećerom i limunom, a onda je video u par dana skupio 150 tisuća pregleda. To ga je potaknulo da nastavi snimati i sada upsješno gradi svoj online svijet, okružujući se publikom koju zanima ono što on ima za reći - i riječima i svojim editing sposobnostima!

Tibor je inače pobijedio u jednoj od sezona uspješnog domaćeg talent showa i ta mu je titula karijeru gurnula još više u pozitivnom smjeru. Trenutno je ustrajan u tome da svoj video kreatorski put gradi još više i još jače nego ikad, a kao svoje tri najveće snage online izdvaja preciznost, komunikativnost i profesionalan i perfektan edit videa kakav društvene mreže danas traže!Sebe bi opisao quoteom koji glasi: Dizajniraj svoj život prije nego ga svijet dizajnira umjesto tebe! A zašto je odabrao baš ovu mudru rečenicu? Zato što, kaže, želi u svakom trenutku i svakoga dana biti svjestan da je za svaku svoju odluku odgovoran on sam i da možeš napredovati i ići dalje samo ako svoj život uzmeš u svoje ruke! Puno mudrosti za samo 17 godina, bravo!

Izdvojeno

View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images

Želite surađivati

s nama?

Let's talk