Gen Z Akademija

O Projektu

Uvijek se trudimo pratiti, ali i stvarati trendove, pa smo tako pokrenuli prvu Gen Z Akademiju na ovim prostorima u suradnji s partnerima projekta, A1 Hrvatska te Centrom za sigurniji internet. Mood Media Kreatori u sklopu ovog on-going projekta posjećivat će nekolicinu škola u Hrvatskoj te na zabavan, ali i edukativan način educirati generaciju Z na koji način odgovorni influenceri 'influensaju'. Cilj nam je ovim projektom djeci i mladima približiti posao video Kreatora, ali i odgovoriti na neka važna pitanja iz online svijeta.Powered by

Kao jedna od vodećih tehnoloških kompanija u Hrvatskoj, edukacija o online svijetu je naša misija. Želimo da djeca i odrasli uživaju u internetu na siguran i odgovoran način, te da pritom steknu sve potrebne digitalne vještine.


Supported by

Znate li da imate svoj kutak na internetu gdje se možete osjećati sigurno i zaštićeno? To je Centar za sigurniji internet, osnovan 2015. godine od strane Centra za nestalu i zlostavljanu djecu. Danas djeluje uz podršku dugogodišnjeg partnera A1 Hrvatska.


Moderatori

Gen Z Akademije

Marko Cuccurin

Marko Cuccurin

Nika Pavičić

Nika Pavičić