Pogledali smo 'Izazov života' s Markom Wahlbergom: 'Emocija i poruka filma čine ga još posebnijim'
Mood Media

Mood Media

24.03.2024

Blog
Pogledali smo 'Izazov života' s Markom Wahlbergom: 'Emocija i poruka filma čine ga još posebnijim'

U sklopu nove #KinoMood premijere u kinu smo pogledali film 'Izazov života' sa slavnim Markom Wahlbergom - i apsolutno se ugodno iznenadili!

Article

I naši kreatori i naši pratitelji koji su film gledali s nama oduševljeni su pričom koja iza njega stoji i uživali su u svakoj minuti ove emotivne premijere. Film je temeljen na istinitoj priči o natjecatelju koji usvaja psa lutalicu po imenu Arthur i pridružuje mu se u epskoj utrci izdržljivosti.

Naši dojmovi

Na ovoj su #KinoMood premijeri bili kreatori Sead Hrustanović, Andrea Pacadi, Josip Prepelić, Mirsad Kadić, Tibor Čubrilo i Mateo Elez, a njihovi su dojmovi o ovom novom kino hitu itekako upečatljivi!

Article

"Film ima stvarno izvrsnu poruku. Niti jedan san nije nemoguć! Također nam pokazuje da nije uvijek krajnji cilj najbitniji dio puta, već iskustva i prijateljstva koja tijekom tog puta ostvarimo", opisao nam je Josip svoje dojmove. A ovako je nekako film doživio i Mateo.

"Osobno volim avanturističke i natjecateljske filmove te mi je glumac Mark Wahlberg i inače jako drag... Pa sam na samom početku nekako pretpostavio da će mi se ovaj film svidjeti. Ali čak više od toga...emocija i poruka koje film nosi sa sobom su ga samo učinile još boljim i posebnijim", ispričao nam je Mateo.

Article

Ako smo vas sada malo zaintrigirali reakcijama Mood Media kreatora na ovaj novi film, pričekajte tek da pogledate trailer i pročitate nešto više o samoj priči koja iza filma stoji...

Malo o filmu...

Koliko daleko biste išli i što biste žrtvovali da nađete prijateljstvo?

Profesionalni pustolovni trkač Michael Light (Mark Wahlberg) i druželjubivi pas lutalica po imenu Arthur stvaraju neraskidivu vezu nakon deset dana i 700 kilometara (435 milja) pustolovnih utrka izdržljivosti.

Article

Temeljena na nevjerojatnoj istinitoj priči, avantura prati natjecatelja koji očajnički traži posljednju priliku za pobjedu kada uvjeri sponzora da podrži njega i tim sportaša (Simu Liu, Nathalie Emmanuel i Ali Suliman) na prvenstvu u avanturističkim utrkama u Dominikanskoj Republici.

Article

Tijekom utrke tim se suočava s granicom izdržljivosti, a pas Artur redefinira što zapravo znače pobjeda, odanost i prijateljstvo.

Ako vam se priča čini zanimljivom...

Ako ste se itekako zainteresirali za film 'Izazov života' iz svega što ste dosad pročitali, svakako vam savjetujemo da ga što prije odete pogledati u naša kina! Nećete požaliti, sigurno ćete se dobro zabaviti, sa sobom doma nakon filma odnijeti lijepu i pozitivnu poruku i sigurno ponešto naučiti o životu, prijateljstvu, upornosti i ostvarivanju svojih snova.

Article

A za više informacija o novom #KinoMood iskustvu, koje vam donosimo ponovno u suradnji s Kino Filmom, pratite naš blog! Uskoro slijedi još brutalnih filmskih naslova i super druženja - a opet ćete nam se i vi moći pridružiti! Stay tuned ekipa!