Top Kreatori

+ Vaše želje

+ naša vizija

= vrhunska priča!

Svaki brend ima svoju viziju kad je izgradnja prepoznatljivosti i posebnosti u pitanju. Osim što se trudimo provoditi našu viziju u obliku vrhunskih proizvoda koje produciramo, isto tako slušamo želje i potrebe klijenata s kojima surađujemo te zajedno s njima gradimo vrhunske priče koje postaju bliske publici i koje, kad god je to moguće, ostavljaju trag. Svaku vašu želju ćemo tako sa svim top Kreatorima iz naše mreže provesti u stvarnost i ispričat ćemo priču o vašem proizvodu na zabavan, drugačiji, ali uvijek iskren i vjerodostojan način! Veselimo se svemu što dolazi, a ako se i vi pronalazite u ovoj našoj viziji i mislite da bismo se odlično uklopili u vašu, javite nam se!

Povezivanje

Uvijek ćemo vas u trenutku spojiti s video Kreatorom koji savršeno odgovara baš vašem brendu, proizvodu, kampanji i publici kojoj se želite obratiti.

Profesionalnost

Na profesionalan ćemo vam način pomoći da zajedno, u najkraćem mogućem roku, odgovorimo na potrebe sve brže rastućeg tržišta.

Statistika

Dat ćemo vam da uvijek imate uvid u sve potrebne, relevantne i up to date informacije, statistike i podatke o našim video Kreatorima prije, za vrijeme i nakon kampanje.

Kreativnost

U dogovorenom ćemo roku izraditi kreativan koncept za promociju vašeg proizvoda prema vašim uputama. Pritom ćemo u prvi plan jednako staviti vaš brend, proizvod ili uslugu, ali i autentičnost i stil video Kreatora koji će taj sadržaj kreativno osmisliti te producirati.

Isticanje

Dajemo vam mogućnost da svoj logo istaknete na stranici našeg video Kreatora s kojim radite. Pritom ćemo vam ponuditi mogućnost da individualno istaknete vama važnu kampanju ili proizvod do kojeg želite da publika u tom trenutku dođe.

Osobni pristup

Opuštenim, ali uvijek stručnim pristupom i modelom poslovanja nastojimo vezu između klijenta i Kreatora pretvoriti u vezu klijenta i ambasadora te je time činimo osobnijom, prirodnijom i iskrenijom!

Želite surađivati

s nama?

Let's talk