Kreatori

Tko

smo mi?

Mood Media team relativno je mlada mreža video Kreatora, poznatih lica koja već godinama gledaju i s kojima na društvenim mrežama odrastaju generacije novih klinaca. Kad bi nas netko pitao kako bismo mi sami sebe opisali, ne pada nam na pamet ništa bolje od ozbiljno zabavni, ali i ozbiljni. Ozbiljni smo uvijek kad je u pitanju posao, jer svaku kampanju radimo stručno, temeljito, od ideje i koncepta do snimanja i postprodukcije. Uvijek slušamo želje i potrebe klijenta, ali i potrebe video Kreatora koji stvaraju sadržaj unutar našeg tima. A zašto smo ozbiljno zabavni? Pa, kad radimo, cilj nam je uvijek svaki zadatak odraditi maksimalno opušteno, za maksimalno vrhunske rezultate na kraju!

Video

Kreatori

Naš tim trenutno se sastoji od brojnih vrlo uspješnih i popularnih imena u svijetu video Kreatora. Marco Cuccurin, Nika Pavičić (xniks2x), Mirsad Kadić, Rafaela Seba (RafTheChild), Monika Žilavi (Mrs.Mončina), Pave Elez, Sead Hrustanović, Andrea Pacadi, Josip Prepelić, Magdalena Folnožić, Leon Kosanović Picek, Mateo Elez, Zoe Bakalov, Tara Thaller, Josip Bačić, Vedran Kantar (Vjeverić), Tibor Čubrilo i Mia Negovetić čine naš vrlo uspješan team! A brojke i rezultati koje ostvarujemo ponekad govore sami za sebe.

Realizirane

kampanje i klijenti

U protekloj smo godini i sezoni realizirali više od 600 kampanja i skupili više od 96 milijuna pregleda na svim našim platformama i platformama naših video Kreatora. S mnogo novih lica u našem teamu, s mnogo ključnih projekata iza nas i važnih nagrada koje smo osvojili 'zaključili' smo 2023. godinu, a u 2024. ušli s još snažnijim idejama, još motiviraniji i još kreativniji nego dosad.
Osim mreže naših Kreatora, važni su nam i klijenti bez kojih sve ove gore spomenute kampanje također ne bi bile moguće! Profesionalni odnosi i individualni pristup koje gradimo s klijentima uvijek su nam u fokusu te se trudimo na svaki upit odgovoriti maksimalno profesionalno i maksimalno kreativno. Neke od vrlo uspješnih i ambicioznih suradnji, koje traju i kojima se uvijek iznova vraćamo, dosad smo ostvarili s brojnim velikim brendovima kao što su A1, Samsung, Red Bull, Intersport, dm, Kino Film, Mass Shoes, Opel, Stilus, Mozaik knjiga, Kaufland, Wiener osiguranje, kao i mnogobrojne marketinške agencije i poslovni partneri iz raznih drugih polja poslovanja.

Iskustvo

Krenuli smo u ovu ozbiljno zabavnu avanturu prije pet godina, s dva video Kreatora i velikim snovima kojima smo željeli promijeniti i poboljšati tržište društvenih mreža u regiji te ostaviti trag zanimljivim, edukativnim i progresivnim projektima. Danas naša mreža broji ukupno 17 uspješnih video Kreatora s više od 4,5 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, s kojima zajedno stvaramo priču još veću i još glasniju od ideje s kojom smo u sve ovo krenuli.

Individualnost

Individualan pristup i slušanje želja naših video Kreatora te puštanje njihovoj autentičnosti i kreativnosti da dođu do izražaja uvijek su nam prioritet. Kako bismo zadovoljili potrebe sve brže rastućeg tržišta i sve različitije želje publike na društvenim mrežama, svakim našim projektom, suradnjom, videom, fotografijom ili akcijom trudimo se pomicati granice i stvarati trendove koji pozitivno utječu na društvo. No, uvijek pritom potičući individualnost naših Kreatora, bez zatvaranja u kutije i okvire te bez predrasuda i negative.

Pouzdanost

Cijeli Mood Media team, od video Kreatora do produkcijske ekipe, svaki zadatak uvijek odrađuje maksimalno profesionalno, kako bi zadovoljni bili i mi sami, ali i klijenti s kojima surađujemo na raznim projektima te u kampanjama. Vodimo se time da svaki naš video i sami želimo s guštom pogledati, svaki naš tekst i sami s užitkom pročitati i u svaki se naš projekt i sami uključiti. Krenuvši od sebe i ideja koje smo dugo stvarali, kuhali i kreirali, krenuli smo mijenjati lice regionalne video scene, a maksimalnu profesionalnost i pouzdanost u poslovnim suradnjama garantiramo i dalje!