Pridružio nam se 'Mali brat': Novi član Mood Media teama je Leon Dejanović!
Mood Media

Mood Media

26.07.2024

Blog
Pridružio nam se 'Mali brat': Novi član Mood Media teama je Leon Dejanović!

S ponosom vam napokon možemo reći da se Mood Media team još malo obogatio, a najnoviji član tima je 'Mali brat'. Sigurno većina vas odmah zna da govorimo o Leonu Dejanoviću, zar ne!? Ma naravno!

Article

Leon ima tek 17 godina, a već više od šest godina aktivan je na društvenim mrežama. Snima, fotka, pranka i iz godine u godinu broj njegovih pratitelja na YouTubeu, Instagramu i TikToku samo raste. Trenutno ga na svim mrežama prati više od 820 tisuća ljudi.

Article

Ovaj 17-godišnjak završio je Trgovačko-ugostiteljsku školu u Karlovcu, a osim što aktivno snima za društvene mreže, bavi se i rukometom te street workoutom. Svoj sadržaj koji snima opisao bi jednom riječju: dinamičan! Najviše je aktivan na YouTubeu i TikToku, a snima zaista svašta - od skokova u vodu, preko vlogova, skečeva i raznih drugih ideja koje mu padnu na pamet, pa ih onda u obliku videa i realizira. Voli se povezivati s publikom i slušati i njihove želje, a pronalazi se i u lifestyle i motivacijskom tipu sadržaja. Ne voli se, kaže, ograničavati! A kako je započela njegova kreatorska karijera? Pa, naravno, uz starijeg brata, kreatora Filipa Dejanovića TheSikrta.

Article

"Moja karijera počela je još onda kad sam se počeo pojavljivati u videima na YouTubeu na profilu svog starijeg brata TheSikrta. Priča je krenula tako što je moj brat počeo redovito objavljivati videe u kojima me 'pranka' i ljudima se to baš jako svidjelo. Iako sam tada zbog toga često bio i pomalo ljutio na Filipa, danas na to gledam sa smiješkom, jer upravo je to bio početak cijele ove genijalne online priče. Također, od starijeg sam brata naučio mnogo toga o 'editanju' videa, snimanju, društvenim mrežama... I na svemu sam mu tome, naravno, neizmjerno zahvalan", govori Leon.

Article

Za svoj je uspjeh i veliki broj subscribera na YouTubeu Leon već osvojio Silver play button, a bio je i na jednom Balkan Tube Festu, gdje je upoznao hrpu svojih kolega i s njima razmijenio odlične ideje za snimanja. No, i uz sve te navedene uspjehe, uvijek se rado sjeti svog prvog videa, koji ga je proslavio na YouTubeu.

Article

"Sad već 'davne' 2018. godine snimio sam 'Draw my life' video koji je tada bio jako popularan te je taj video u vrlo kratkom roku stigao u YouTube trending, a čak je s trona tada skinuo i Severinu. Danas taj moj video ima više od šest milijuna pregleda i najgledaniji je video na mom YouTube kanalu", prisjetio se Leon, kojemu ni na TikToku mu ne ide loše!

Article

Ondje je trenutno na više od 10 videa uspio skupiti više od milijun pregleda, a iako ih skuplja 'kao Pokemone', pregledi mu, kaže, nisu najvažnija stvar u ovom poslu. Najvažnije mu je da nekim svojim videom barem jednoj osobi uljepša dan i malo je nasmije. To ga, kaže, čini posebno ponosnim. Kao svoje tri najveće snage izdvaja upornost, jer uvijek nađe način da ostvari ono što želi, zatim kreativnost te snalažljivost u bilo kojem trenutku. A quote kojim se vodi u životu i u poslu? "Uvijek pronađi put! Ako ga nema, stvori ga sam!"

Article