Tara

Thaller

Tara Thaller

Biografija

Tara Thaller još nije navršila ni 26 godina, a iza nje je već mnogo uspjeha kojima se može pohvaliti u svojoj glumačkoj te pjevačkoj karijeri. Tara je školovana glumica koja je dvije godine glume završila u Sarajevu, a preddiplomski studij u trajanju od tri godine na jednom je privatnom fakultetu završila u Zagrebu.

Gluma i pjevanje ovoj su talentiranoj curi bliski od malena. Naime, Tara je završila osnovnu glazbenu školu (a svirala je klavir), a višegodišnja je polaznica i popularnog Zagrebačkog kazališta mladih. Nakon malog razočaranja, kada nakon srednje škole nije uspjela upisati zagrebačku Glumačku akademiju, zaposlila se u jednom lancu brze prehrane. Vrlo brzo je ondje dala otkaz, jer je dobila ulogu u popularnoj HBO-ovoj seriji 'Uspjeh', gdje je 2018. godine rasturila i postala vidljivija široj javnosti. Prije toga je imala nekih manjih uloga u serijama i filmovima, a prva uloga bila joj je u filmu 'Ljubav ili smrt'.

Nakon ovog velikog glumačkog ostvarenja, Tara 2019. godine nastupa u HRT-ovu showu 'Zvijezde pjevaju'. Ondje joj je mentor bio Dino Jelusić, a na kraju su ostvarili pobjedu te je za nju tada čuo još veći dio domaće javnosti, koje je, osim glasom, oduševila i nevjerojatnom energijom i pozitivom. Te je godine osvojila i nagradu 'Večernjakova ruža' za novo lice godine, a zatim je otputovala u New York gdje je snimala jedan zanimljiv švicarski film na engleskom jeziku, koji je izašao 2021. godine. U tom je periodu upisala i Glumačku akademiju u Sarajevu.

Period od 2022. do 2023. godine za Taru je ponovno bio bogat i jako 'busy'. U te je dvije godine objavila svoja tri autorska singla, 'Oteta', 'Sjajim' i 'Ludim', a 2023. godine izašao je i prvi hrvatski 3D animirani film 'Cvrčak i Mravica', u kojem je Tara posudila glas glavnom liku, simpatičnoj Mravici. U filmu je također otpjevala i nekoliko pjesama. Te iste godine nastupala je i na popularnom TV showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je ostvarila odličan uspjeh!

Taru na Instagramu trenutno prati više od 19 tisuća ljudi, a ondje najviše voli objavljivati fotografije. Za sebe kaže da je disciplinirana, empatična i iskrena, brzo upija i uči, a na društvenim je mrežama najviše privlači beauty, lifestyle i mindfulness tematika, koja se savršeno uklapa uz njenu osobnost i vedar karakter!

Izdvojeno

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images

Želite surađivati

s nama?

Let's talk