Sead

Hrustanović

Sead Hrustanović

Biografija

Sead, Senada, Mulekelefeleketa... Ma kako god da ga prepoznajete, sigurni smo da ste za njega već odavno čuli! Sead Hrustanović jedan je od najurnebesnijih tiktokera na Balkanu trenutno, a sa svojih je 27 godina uspio ono što ne uspijeva baš bilo kome - na društvenim je mrežama okupio više od 1,6 milijuna obožavatelja, a njegovi skečevi u kojima glumi balkansku mamu, mahaluše, komšije i ostalo veselo društvance sada su već toliko iconic da malo tko s prostora Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije, Makedonije i Crne Gore nije čuo za njih! Sead profesionalno i redovito snima tek od 2021. godine, a u tako kratkom roku već je i nagrađen za svoj video content. Ove je godine osvojio Balkan TopStar nagradu za najbolju imitaciju na TikToku, a nedavno je osvojio i Wannabe Digital Awards za najboljeg tiktokera godine na području BiH. Sead je inače magistar podatkovnih znanosti, a trenutno se školuje i na doktorskom studiju računalnih znanosti.

Njegova je priča na mrežama, kaže, krenula stvarno kao najobičniji hobi. Nekako je oduvijek maštao o tome da se bavi produkcijom video sadržaja, a odlično je sada spojio ljubav prema tom poslu i još usput nasmijava ljude na internetu. Iako je sve krenulo iz dosade, nakon što je objavio par videa samo za sebe i bez prevelikih očekivanja, ljudima se njegov smisao za humor jako svidio pa sada nasmijava milijune - svaki dan. Također, ljudi ga online posebno cijene zato što u svaki svoj video ulaže zaista sate i sate truda, vremena, snimanja, montiranja i kod njega se vidi da ni na jedan video ne gleda kao na 'manje vrijedan'. A kad su aktivacije raznih brendova u pitanju? Pa Sead je TikTok Native master i svaku integraciju može učiniti toliko prirodnom i iskrenom - jer on upravo to zaista i jest - prirodan i iskren, uvijek!

Kao svoje tri najveće snage Sead izdvaja činjenicu da može nasmijati sve generacije, od 5 do 95 godina, bez ikakvih vulgarnosti i psovki, to što je uporan i to što zaista, ali zaista voli ovo što radi i uživa u tome maksimalno! A kad smo ga pitali da nam iz glave kaže neki quote kojim se vodi u cijelom ovom procesu, nije mu dugo trebalo da nam, kratko i jasno, kaže: Vidiš da možeš, Senada!

Izdvojeno

View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images

Želite surađivati

s nama?

Let's talk