Rafaela

Seba

Rafaela Seba

Biografija

Pa tko još ne zna tko je @rafthechild? Ako volite odličan humor začinjen dalmatinskim naglaskom, onda ste sigurno već više puta naletjeli na neki urnebesan skeč ove 22-godišnje Splićanke. Rafaela Seba za društvene mreže aktivno snima i ondje aktivno nasmijava ljude već otprilike tri godine, a dosad je ondje došla do doista impresivne brojke od 635+ tisuća pratitelja! Proslavila se skečevima u kojima glumi tipične 'babe i mame', Balkance i Dalmatince, a osim skečeva, redovito reagira na razne smiješne TikTok trendove i daje svoj komentar na njih. A kako je kod nje sve to počelo? Točno se sjeća dana (odnosno večeri) kada je krenula snimati...

Jednu večer učila je za kolokvij iz matematike i već je tada bila svjesna da će ga, vrlo vjerojatno, pasti. Prijatelj joj je tada u razgovoru spomenuo TikTo i predložio da bi ona trebala snimati za tu društvenu mrežu jer je 'kao rođena za to'. Ona je u tom trenutku odlučila, onako demonstrativno, zatvoriti knjige i skripte, skinula je TikTok app, snimila neki skeč, uredila ga za pet minuta i objavila. Nakon sat vremena video je skupio 10 tisuća pregleda! To joj je tada bilo apsolutno 'WOW', ali ju je privuklo, pa je počela redovito snimati i objavljivati svaki dan. U mjesec dana došla je do 20 tisuća pratitelja na TikToku, a danas je jedna od glavnih komičarki ondje! Osim što je urnebesna i zabavna, Rafaela je i super glumica, a pojavila se u sporednoj ulozi u prvoj bilingvalnoj seriji u regiji, teen drami 'The Outsiders'. Također, milijunski pregledi, lajkovi i ogroman broj obožavatelja nisu jedino čime se Raf može pohvaliti. Naime, za svoj je rad dosad dobila i jednu veliku nagradu - za trećeg najboljet TikTokera u Hrvatskoj 2021. godine u istraživanju JoomBoosa i Nielsena. Također, rekreativno se bavi sportom pa je tako već dvije godine sudjelovala u humanitarnoj utrci 'Wings For Life' gdje je trčala za one koji ne mogu i napravila nešto lijepo i veliko za one kojima to treba najviše!

Raf kao svoje tri najveće snage izdvaja dalmatinski naglasak (koji njena videa čini još zabavnijima), uvijek izraženu kreativnost (za svježe i nove ideje) te konstantu (jer se uvijek drži svoje ideje)! A quote u koji se kune? Pa vrlo je jednostavno. Kaže ona: Ništa nije nemoguće!

Izdvojeno

View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images

Želite surađivati

s nama?

Let's talk