Nika

Pavičić

Nika Pavičić

Biografija

Ona je IT djevojka, obožava modu, obožava putovanja, a njen lifestyle content toliko je relatable i iskren da ga svi mogu i žele ponekad iskopirati! Nika Pavičić ima tek 22 godina, a već se pet godina aktivno i profesionalno bavi video kreatorstvom na društvenim mrežama. Za svoja je online postignuća ove godine i nagrađena Wannabe Digital Awardsom u kategoriji najbolje tiktokerice iz Hrvatske! Njezin content prati gotovo 700 tisuća vjernih obožavatelja, a osim što redovito snima, Nika trenutno studira i digitalni marketing, kako bi svoju ljubav prema ovom poslu još dodatno učvrstila i stekla znanja koja će joj u budućnosti sigurno biti korisna.

Kod nje je sve počelo, ozbiljna je, iz neke blesave oklade... Jedan dan je s prijateljima otišla u šumu i potpuno amaterski, sa starim mobitelom, odlučila vlogati taj izlet. Naravno, tu je pala oklada da će ona morati objaviti taj svoj 'amaterski vlog' na YouTubeu ako izgubi. Izgubila je, a onda je video došao do 100 pregleda u jednom danu, što je prije pet godina bilo ravno brojci od 100.000! Tada je krenula sve češće i aktivnije snimati i, kako ona to voli reći, raditi budalu od sebe, a onda je to njeno snimanje iz hobija prešlo u biznis, a sada iz biznisa u način života! Osim što voli snimati, fotkati se i vlogati, Nika obožava i pjevanje. Dosad je izbacila tri pjesme: 'Seen', 'Sama' i '03:10' koje je dosad već poslušalo i pogledalo više od 5 milijuna ljudi. Glumila je i u nagrađivanim serijama 'Isti san', 'Savršen spoj' i 'Teini dnevnici'. Također, sudjelovala je i u brojnim nagrađivanim i velikim kampanjama poznatih brendova, ali baš nikada ni u jednoj kampanji nije izgubila sebe - i po tome je svi prepoznaju!

Za sebe voli reći da je kao video kreator autentična, spontana i spremna na isprobavanje novih stvari bez ograničavanja unutar stereotipa te to izdvaja kao svoje tri najveće snage. Njoj vrlo poseban quote po kojem živi je: Dare to be different!

Izdvojeno

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images

Želite surađivati

s nama?

Let's talk