Biografija

Mia Negovetić ime je koje je u Hrvatskoj, ali i mnogo šire, poznato već godinama. Od 'curice' koja je pjevala himnu na svečanom Mimohodu do pobjednice RTL-ova showa 'Zvjezdica', dobitnice Večernjakove ruže za 'Novo lice godine' te pobjednice popularnog HTV-ova showa 'Zvijezde pjevaju', u kojem je nastupala i pobijedila s još jednim našim 'Moodovcem' Marcom Cuccurinom, Mia je o sebi oduvijek znala pjesmom reći najviše, a to čini i dalje. Samo što se sada, uz pjevanje, raspon sadržaja koji snima za društvene mreže sve više širi pa tako ovu 22-godišnju umjetnicu, koja je inače završila jezičnu Gimnaziju u Rijeci, online sada prati gotovo 70 tisuća vjernih obožavatelja. Otkako je propjevala, ali i otkako je počela aktivnije snimati za Instagram i TikTok, Mia se trudi ljudima pokazati i dokazati da je u redu biti svoj i biti drugačiji i želi da svi njezini pratitelji iz njezinog primjera nauče da se nikada ne smiju sramiti - sebe! Baš nikada. A kada promovira bilo koji proizvod online, nikada ne promovira nešto u što zaista ne vjeruje i uvijek se trudi svojim pratiteljima taj proizvod predstaviti na što prirodniji i jednostavniji način. Jer nitko nema vremena za fejkanje i kompliciranje! Svaki proizvod za nju ima neku priču, a ona tu priču onda na 'aesthetic' način prikazuje svojim pratiteljima. I oni to baaaaš vole!

Sebe simpatično naziva 'glazbeno-glumačkom' video kreatoricom, a iako je u cijelu priču s društvenim mrežama krenula upravo zbog glazbe, drago joj je da su se njezini umjetnički vidici sada još više proširili i da ljudi to prepoznaju. Posebno je ponosna i na to što je dosad posudila glas u sinkronizaciji čak dva Disneyjeva crtića - Encanto (gdje je bila glavni lik) te Vaiana, a rado se prisjeti i sudjelovanja u popularnom američkom showu 'Big Little Shots' gdje je 2016. godine postala i 'highlight'sezone! Također, mnogi to već i znaju, ali Mia je ostvarila i vrhunske rezultate na Dori - hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, gdje je prve godine kad se natjecala bila druga, a zatim i treća po izboru publike. Wow!

Tri najveće snage kojima se kao video kreator ističe na društvenim mrežama kod Mije su kreativan um koji radi na 'pomalo drugačiji način', to što se uvijek vodi onime što ona želi i osjeća te ne kopira druge i to što nije 'fejk', već se uvijek trudi prikazati sve onako realno kako zaista jest! Kad smo je pitali da nam iz glave kaže neki quote kojim se vodi u životu, malo je zastala i priznala da joj je to dosad najteže pitanje jer kaže - nije dovoljan samo jedan! Ali izdvojila je ovaj: Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep! A ovaj quote je upotpunila riječima kojima je najbolje da (zasad) i završimo priču o Mijinom predstavljanju: Ne bojte se grešaka. Na greškama se uči i svaka greška u životu dobro dođe (čak i ako vam se u tom trenutku tako ne čini)!

Izdvojeno

View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images

Želite surađivati

s nama?

Let's talk