Marco

Cuccurin

Marco Cuccurin

Biografija

Marco Cuccurin sa samo 22 godine već je postao prava pravcata online zvijezda. U nešto manje od četiri godine, otkako aktivno snima za društvene mreže, Marco je došao do impresivne brojke od 860k pratitelja, a njegove vlogove na TikToku danas prate sve generacije, od 8 do 98! Marco je završio školu za kuhara, a nakon toga završio je i beauty školu na Veleučilištu Profokus te postao i profesionalni vizažist. Da ono što radi ne radi uzalud pokazuju milijunski pregledi i pozitivne reakcije njegove vjerne publike, njegovih 'Kokosića', ali i brojni TV angažmani i nagrade koje dobiva! Prošle je godine osvojio nagradu na Cosmo Beauty Awardsima u kategoriji 'najnjegovaniji frajer'. Pobijedio je u čak dva popularna televizijska showa - u pretposljednjoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju' odnio je pobjedu s mentoricom Mijom Negovetić, dok je u posljednjoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' ostvario pobjedu s plesnom partnericom Paulom Tonković.

Osim što je nedavno sudjelovao u ovako ozbiljnim i velikim TV projektima, Marco je cijelu svoju priču zapravo i započeo na TV-u. Naime, prvi se puta u javnosti pojavio u RTL-ovu showu 'Zvjezdice' 2015. godine, nakon toga sudjelovao je i u showu 'Zvijezde' 2018. godine, a svoju je ljubav prema glazbi i glazbeni talent pokazao i 2021. kad je izbacio svoju prvu pjesmu i spot 'Luda je noć'. Ta njegova pjesma danas ima više od pola milijuna pregleda, a Marco se i profesionalno usavršava za pjevača u glazbenoj školi Husar&Tomčić! Voli i glumiti, pa se tako dosad pojavio u nekoliko nagrađivanih serija - Savršen spoj i Teini dnevnici, a krasio je i naslovnicu popularnog domaćeg teen magazina s kolegicom influencericom, SaamoPeetrom. Svoju je ljubav prema glazbi, pjevanju, plesu i glumi, kao i kulinarstvu, prije skoro četiri godine odlučio preseliti online. Danas na TikToku i drugim mrežama pjeva i pleše, ali i prikazuje svoj realan svakodnevni život u vlogovima koje njegova publika svaki dan vjerno čeka! Najviše voli snimati vlogove sa svojom najdražom nonom, tatom, obitelji i psićem Chanijem, a najvažnije mu je da je u svemu što snima uvijek iskren i realan.

Kao svoje tri najveće snage kao video kreatora Marco izdvaja to što svoju realnost prikazuje bez filtera, to što je muškarac koji čisti, kuha i šminka se, što na ovim prostorima nije baš uobičajeno te to što je uvijek otvoren prema svojim obožavateljima! Quote po kojem živi je: Ako ne uspijevate postići čudo, budite čudo!

Izdvojeno

View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images

Želite surađivati

s nama?

Let's talk