Leon

Žilavi

Leon Žilavi

Biografija

Leon Žilavi, Magic Leon, kako god ga zvali, za njega sigurno znate svi. Osim što ga već dugo, dugo godina prate stotine tisuća fanova na društvenim mrežama, u svoju je online priču krenuo prvenstveno na YouTubeu, Leon se već jednako toliko dugo bavi i mađioničarstvom i iluzijom. Ovaj pozitivan, uvijek nasmijan i zabavan 29-godišnjak trenutno na društvenim mrežama sve zajedno broji više od pola milijuna vjernih pratitelja, a već mu je neko vrijeme na mrežama fokus upravo mađioničarstvo, koje mu je nekada davno bilo hobij, a danas mu je zanimanje.


Leon je 2022. godine dobio zlatni gumb na popularnom talent showu Nove TV - Supertalentu te je prošao izravno u polufinale. U ovoj je sezoni Supertalenta Magic Leon i pobijedio te osvojio srca i glasove publike i žirija. U njegovim mu je trikovima na Supertalentu, baš kao što to čini i na njegovim profesionalnim nastupima diljem Hrvatske, pomagala njegova supruga, također članica Mood Media tima te popularna video kreatorica, Monika Žilavi. Njihova je dinamika kada zajedno snimaju i izvode mađioničarske trikove jednostavno besprijekorna, a magija koju zajedno stvaraju publiku ostavlja bez teksta.


Iako je iznimno popularan, njegove su mađioničarske 'gaže' uvijek veoma tražene, klinci ga obožavaju i zovu da im nastupa na rođendanima - Leon je kroz sve ove godine ostao izuzetno skroman, prizeman i staložen dečko koji točno zna što želi te je u svakoj situaciji maksimalno profesionalan i svoj posao odrađuje maksimalno genijalno. Čarobno! Nekada je za društvene mreže sa svojom suprugom Monikom snimao i razne prank serijale, koje je publika također obožavala, ali kako je ulazio u neke sada već ozbiljnije godine, odlučio je da će se maksimalno posvetiti svojoj ljubavi još od najranijeg djetinjstva - iluzionizmu - te se profesionalno usavršavao kako bi i svoj content online mogao prilagoditi upravo toj priči. A quote kojim se vodi, kako u poslu, tako i u životu općenito? Vrlo je jednostavan. "Ljubav uvijek pobjeđuje!" Danas Leon online i offline stvara magiju koju publika obožava, a od sada će tu magiju stvarati i unutar našeg - Mood Media teama!

Izdvojeno

View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images

Želite surađivati

s nama?

Let's talk