Josip

Prepelić

Josip Prepelić

Biografija

Josipu Prepeliću tek je 17 godina, kao content kreator aktivan je manje od godinu dana, a fascinantno je da već broji više od 130 tisuća followera na svojim društvenim mrežama gdje mu je, kaže, misija zabaviti i informirati ljude te mladima dati toliko potrebno samopouzdanje! Ono što posebno obožava snimati su društveni eksperimenti, razni izazovi i intervjui s ljudima na ulici, jer ga jako zanimaju reakcije i različitost mišljenja onih koji se pojave u njegovim videima.

Sve je počelo kad je, sasvim slučajno, upoznao jednog tiktokera s domaće scene. Naime, on je kupio auto od njegove mame, pa su se nekako samo nastavili družiti i on ga je naučio mnogo toga što danas zna o snimanju, contentu, montaži... Nakon što je započeo montirati za njega i njegov YouTube kanal, pomalo je krenuo i u solo vode, a kad je prvi video koji je snimio za svoj kanal dosegao više od 500 tisuća pregleda, dobio je ogromnu motivaciju da nastavi snimati dalje. Snimao se kako u školi odgovara geografiju, taj je video 'buknuo', a on, priznaje, i dan danas pamti koliko su mu trnci prolazili tijelom dok je snimao taj video. Danas rado snima na ulici gdje ljudima daje razne izazove, a njegova publika obožava gledati iz dana u dan sve kreativnije i zabavnije zadatke koje im zadaje.

Ono što kao svoj uspjeh, uz snimanje za mreže, još ističe su i gostovanja u tri različite TV emisije, gdje je govorio o svom poslu, a snimili su ga dosad za emisije 'U fokusu', 'U trendu' i 'Špica'. Također, ponosan je što je sam pokrenuo i vlastiti brand, čime se zaista malo koji 16-godišnjak može pohvaliti. Kao svoje tri najveće snage izdvaja to što je ekstrovert, obožavatelj inovacija i njegova mladost, koja mu pak daje moć da bude pozitivan utjecaj na svoju mladu publiku.

Mudrost kojom se vodi u životu, pak, glasi ovako nekako: 'The way to get started is to quit talking and begin doing.' Vrlo je jednostavno, objašnjava. Bez puno priče, a uz puno rada, doći ćeš najbrže ondje gdje želiš!

Izdvojeno

View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images

Želite surađivati

s nama?

Let's talk