Andrea

Pacadi

Andrea Pacadi

Biografija

Andrea Pacadi ima 27 godina, magistrirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, trenutno radi kao odgajateljica u dječjem vrtiću, a na društvenim je mrežama aktivna već šest godina, dok se time profesionalno bavi već tri. Ondje je prati više od 450k obožavatelja, a osim što snima i zabavlja publiku online, Andrea uvijek voli istaknuti svoju prvu i najveću ljubav - sport, kao i rad s klincima. Nekada se i profesionalno bavila taekwondoom, danas je to više rekreativno, ali je svoju ljubav prema tom sportu odlučila prenijeti na nekoliko skupina djece koje trenira! A osim kroz rad s klincima u sportu, Andrea im se ove godine približila i tako što su je mogli 'gledati', točnije - slušati, u najnovijem nastavku filma 'Trolovi', gdje je posudila glas jednom od likova te se po prvi puta okušala u sinkronizaciji crtića! To ju je iskustvo baš ispunilo i razveselilo.

Za društvene je mreže krenula snimati zapravo dosta davno, još 2016. godine, kad je TikTok još bio Musical.ly. Njezine su frendice s taekwondoa tu i tamo nešto usput znale snimiti, njoj se to svidjelo pa je i ona krenula s njima. Tada je to bilo, kaže, dosta amaterski. No, kad je krenula na fakultet, ozbiljnije se posvetila video kreatorstvu, uložila u opremu, kvalitetu montaže, scenarije, a onda ju je 'pandemija 2020. godine' vinula u nebo! U kratkom je roku došla do brojke od 50 tisuća followera na TikToku, a otada za nju granice ne postoje!

Andrea kao svoje tri najveće snage i nešto čime se izdvaja od drugih na društvenim mrežama uvijek voli izdvojiti iskrenost i humor, ali i činjenicu da se ni u jednom svom videu BAŠ nikad ne šminka! Najviše voli snimati skečeve, po čemu je ljudi i prepoznaju, ali i uskočiti u neki kul TikTok trend u koji se njezin content savršeno uklapa. Kad bi je netko pitao da mu kaže neki quote kojim bi opisala svoj način života i rada, ona k'o iz topa kaže: Ništa nije uzalud!

Izdvojeno

View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
View post on TikTok
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images
Instagram images

Želite surađivati

s nama?

Let's talk