Za novo Mood Media iskustvo čeka nas napeti triler 'Hit Man' sa zvijezdom Glenom Powellom!
Mood Media

Mood Media

24.06.2024

Blog
Za novo Mood Media iskustvo čeka nas napeti triler 'Hit Man' sa zvijezdom Glenom Powellom!

Možda vam se činilo da dugo nije bilo Kino Mooda, ali ne brinite - tu je! A za najnovije Kino Mood iskustvo, koje smo vam ponovno pripremili u suradnji s Kino Filmom, čeka nas napeti i intrigantni triler 'Hit Man' s filmskom zvijezdom Glenom Powellom u glavnoj ulozi. Uuuuu, jedva čekamo...!

Temeljeno na istinitim događajima?

Article

Hit Man prati Garyja Johnsona, mirnog profesora filozofije koji radi kao lažni ubojica za policijsku upravu New Orleansa. Nevjerojatno nadaren za uživljavanje u različite likove i njihove osobnosti kako bi uhvatio nesretne ljude koji se nadaju ubojstvu svojih neprijatelja, Gary se spušta na moralno sumnjiv teritorij kad ga počne privlačiti jedna od tih potencijalnih kriminalki, lijepa mlada žena po imenu Madison. Dok se Madison zaljubljuje u jednu Garyjevu personu ubojice – misterioznog, seksi Rona – njihova burna afera pokreće lančanu reakciju glume, prijevare i sve većih uloga, javlja Kino Film.

Article

Iako ne u potpunosti, ovaj se film, donekle, temelji i na stvarnim događajima. Naime, priča filma temelji se na stvarnim događajima opisanim u članku iz 2001. objavljenom u magazinu Texas Monthly, a kojeg je napisao Skip Hollandsworth. U njemu je opisan slučaj policajca Garyja Johnsona koji se pretvarao da je plaćeni ubojica kako bi uhitio one koji bi zatražili njegove usluge. Redatelj i ko-scenarist Richard Linklater dugo je o njemu razmišljao, no nije mogao pronaći centralnu priču koja bi sve držala skupa. Tada mu je glumac Glen Powell predložio malo drugačiji zaplet što se Linklateru svidjelo i vidio je da sada u toj priči ima potpun film.

Dakle, i sama glavna glumačka faca u filmu zapravo je zaslužna za njegov 'plot twist' koji će vas sve iznenaditi!

Glen Powell - novi miljenik Hollywooda

Article

U ulozi profesora filozofije, Garyja Johnsona, koji se pretvara da je plaćeni ubojica, mlada je hollywoodska zvijezda Glen Powell. Iako je na filmu i na televiziji već 20 godina, Glen Powell je svjetsku slavu stekao ulogom samouvjerenog poručnika ‘Hangmana’ u Top Gun: Maverick (2022.), a uspjeh je nastavio s prošlogodišnjom hit romantičnom komedijom Samo ne ti (Anyone But You, 2023.). A i s redateljem Richardom Linklaterom je već ranije surađivao na filmovima Nacija brze hrane (Fast Food Nation, 2006.), Apollo 10,5: Djetinjstvo u svemirsko doba (Apollo 10½: A Space Age Childhood, 2022.) i vjerojatno najpoznatijem Te lude 80-e (Everybody Wants Some!!, 2016.) pa se ovaj njihov ponovni susret smatra dobitnom kombinacijom.

Adria Arjona je u ulozi Madison, žene koja se u njega zaljubljuje, dok su u ostalim ulogama još i Austin Amelio, Retta, Sanjay Rao, Molly Bernard, Gralen Bryant Banks, Mike Markoff, Bryant Carroll, i Kate Adair.

Film možete gledati u svim hrvatskim kinima, a prije odlaska u kino, obavezno pogledajte i napeti trailer koji će vas pripremiti na sve ono što vas čeka na velikome platnu!