Xniks2x i Pave Elez: Uživancija na Baliju gdje je snimljen kino hit 'Karta za raj'
Mood Media

Mood Media

Blog
Xniks2x i Pave Elez: Uživancija na Baliju gdje je snimljen kino hit 'Karta za raj'

Kad ti netko kaže: 'Hej, ajmo na Bali', vjerojatno tvoj odgovor nikad ne bi bio 'Ne idemo'. A kad ti netko još uz to kaže da ćeš na Baliju posjetiti lokacije na kojima je snimljen najnoviji kino hit 'Karta za raj' s Julijom Roberts i Georgeom Clooneyjem, odmah spakiraš kofere i krećeš na put. Upravo su takvo čarobno putovanje nedavno doživjeli Mood Media video kreatori, xniks2x i Pave Elez. Mood Media je tako, u suradnji s Editus distribucijom, Indonezijskom ambasadom i Turkish Airlinesom, Niku i Paveta odveo na ovaj predivan, sunčani otok, gdje su na nekoliko dana živjeli kao u raju. Ili kao u filmu!

Article

"I danima nakon što smo se vratili s putovanja na Bali bilo mi je teško u glavi posložiti sve dojmove. Očekivanja su neka bila tu, ali ne prevelika, a onda je Bali donio toliko više da nismo mogli vjerovati", započela je Nika priču o njihovoj otočnoj avanturi. Ona i Pave ondje su proveli nekoliko dana obilazeći lokacije, plaže, vrtove i mjesta gdje je snimljena nova romantična komedija u kojoj je glavna tema - druga prilika za ljubav. No, Nika i Pave na prvu su se zaljubili u čarobni Bali, posebno u ljude, izlete i lokalnu hranu koji se tako savršeno nadopunjuju.

Article

"Najviše i najduže ću pamtiti sve izlete na kojima smo bili. Hramovi koje smo vidjeli ondje stvarno oduzimaju dah i ni jedan opis ne može vam dočarati koliko su zaista velebni, a plaže su stvarno kao iz filmova, kao iz filma 'Karta za raj'. Bez pretjerivanja! Osim predivnih lokacija koje smo posjetili, dojmili su nas se i ljudi. Svi lokalci koje smo tijekom putovanja upoznali bili su toliko prijateljski raspoloženi i dragi prema nama, pomogli bi nam kad smo se negdje izgubili, objasnili nam sve što nas je zanimalo... Ma, divni su! A hrana? Možda je malo prezačinjena za moj ukus, ali ne mogu reći da mi nije bila fina", ispričala nam je Nika.

Article

Ona i Pave prijatelji su već godinama, a baš spoj njih dvoje za ovo putovanje bio je savršen odabir. On je, kaže Nika, mirniji, dok je ona potpuno hiperaktivna, pa su se odlično nadopunjavali i još dodatno upoznali i zbližili ondje. "Ali mislim da bismo se nas dvoje super slagali i da odemo na Antarktiku", dodaje. Ovakvo nezaboravno, filmsko iskustvo ne pruža se svaki dan, zbog čega su i Nika i Pave neizmjerno zahvalni što mogu raditi s toliko posebnim klijentima, na tako divnim projektima i isprobavati stvari koje nisu isprobali nikada u životu. Posao video kreatora zahtjevan je, dugotrajan, zahtjeva ogromne kreativne napore i procese koje želiš odraditi dobro kako bi ti rezultati na kraju bili savršeni, a njih dvoje primjer su da se takav rad i toliki trud na kraju uvijek isplate. Netko to uvijek prepozna i onda te povede na nezaboravno putovanje kojeg ćeš se sjećati cijeli život, jer zna da si upravo ti lice koje je stvoreno za taj put, tvoj brend, tvoju poruku koju želiš da prenese svojoj vjernoj publici!

Article

Nika i Pave i na Baliju su napravili sjajne video i foto materijale, toliko sjajne da vam barem malo mogu dočarati što su oni ondje doživjeli. Pogledajte ih ovdje, a ako vas zanima još malo čarobnog Balija, svakako trknite u kina pogledati film 'Karta za raj' o kojemu svi bruje već tjednima!