Više od tisuću žena trčalo je zajedno s posebnim ciljem: Laura i Rafaela bile su na 12. po redu dm ženskoj utrci
Mood Media

Mood Media

18.06.2024

Blog
Više od tisuću žena trčalo je zajedno s posebnim ciljem: Laura i Rafaela bile su na 12. po redu dm ženskoj utrci

Proteklog je vikenda održana dvanaesta po redu dm ženska utrka, a na ovogodišnjoj humanitarnoj trci na zagrebačkom Jarunu bile su i Mood Media kreatorice, Rafaela Seba i Laura Bakin.

Article

Podršku su im iz prvih redova dali i Mood Media kreatori Mateo Elez i Tara Thaller, a odlična atmosfera, pregršt pozitivne energije i dobro društvo, od ukupno preko 4 tisuće trkačica te čak 1,5 tisuće malih trkača cure su iz kilometra u kilometar gurale naprijed. I bilo im je odlično!

Article

"Uvijek mi je gušt trčati s toliko puno ljudi koji imaju isti mindset kao i ja, koji su ondje došli dobro se zabaviti, uživati u trčanju, ali i upijati pozitivnu energiju koje ni na ovoj dm ženskoj utrci nije nimalo nedostajalo", ispričala nam je Rafaela. Laurini su dojmovi vrlo slični i drago joj je što je bila dio jedne ovako posebne, vesele i pozitivne priče.

Article

"Još uvijek sliježem dojmove nakon subotnje utrke na kojoj mi je bilo divno. Osim što sam se rekreirala s mnoštvom drugih super žena oko mene, odlično sam se zabavila i baš mi je drago da su nas iz prvih redova došli podržati i naši kolege iz Mood Media teama. To je samo doprinijelo odličnoj atmosferi i pozitivnoj energiji koja je prštala svuda oko nas na Jarunu", priča nam Laura.

Article

Velika posebnost ovogodišnje utrke bila je i akcija prikupljanja higijenskih uložaka za čak 14 hrvatskih škola, a sredstva su bila donirana od svake kupljene ulaznice. Osim trčanja, rekreacije i prikupljanja pomoći hrvatskim školama, polaznice dm ženske utrke mogle su otići i na besplatan pregled kože te zatražiti savjete i pomoć od dermatologa iz Hrvatskog dermatovenerološkog društva, a o menstrualnom zdravlju savjetovale su se s timom ginekologa koje je predvodio dr. sc. Trpimir Goluža, dr. med. specijalist ginekologije i opstetricije.

Article

Laura i Rafaela rekle su nam da bi ovu utrku preporučile svima, i rekreativcima i profesionalcima, ali i potpunim amaterima, s obzirom na to da možete trčati i skroz male dužine, družiti se s ostalim djevojkama i ženama koje se ondje okupljaju, a usput činiti i nešto dobro za druge ljude oko sebe. Zovu vas da se pridružite dm ženskoj utrci sljedeće godine - jer one sigurno hoće!