Više od 600 kampanja, preko 96 milijuna video pregleda, 15 proputovanih zemalja: Godina iza nas bila je veličanstvena, a ono najbolje tek slijedi!
Mood Media

Mood Media

Blog
Više od 600 kampanja, preko 96 milijuna video pregleda, 15 proputovanih zemalja: Godina iza nas bila je veličanstvena, a ono najbolje tek slijedi!

Uskoro će kraj godine, što znači da je stiglo vrijeme kad se svi osvrćemo unatrag i prisjećamo svih događaja i postignuća koji su nam obilježili protekle mjesece.

Tako i mi u Mood Media teamu - vraćamo se na početak i prisjećamo što smo sve prošli ove 2023. godine, na koje smo je načine učinili velikom i na čemu smo sve zahvalni te na koji način uskoro ulazimo u novu, 2024. godinu, koja nam kuca na vrata. Napravili smo mali rezime, a svi događaji kojih ćemo se prisjetiti spomenuti su potpuno nasumičnim redoslijedom!

Ove smo godine puno putovali i pobjeđivali...

Kakva je to godina bez putovanja? A mi smo ih u ovoj godini imali zaista pregršt! Putovali smo u čak 15 zemalja, upoznali razne nove kulture i zabavili se kao nikada dosad!

Article

Naši Raf The Child i TheSikrt putovali su ove godine u daleku Sjevernu Koreju, na poziv korejskog tech giganta, branda Samsung, koji je ondje iz Seoula lansirao novu seriju najboljih preklopnih uređaja Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5. Njih su dvoje uživali u svemu što su ondje doživjeli, a upoznavanje nove kulture, ljudi i običaja bio im je jedan od 'highlightova' ove godine!

Article

Nika Pavičić prije nekoliko se dana vratila iz Pariza, gdje je putovala na poziv popularnog skincare brenda La Roche-Posay. Ondje je posjetila tvornicu u kojoj nastaju njihovi proizvodi, a imala je priliku prespavati u veličanstvenom dvorcu i doživjeti Pariz u njegovo najmagičnije doba, ono blagdansko! Prije Pariza, Nika je ove godine posjetila i Berlin, gdje je uživala na IFA 2023, velikom sajmu potrošačke elektronike u Berlinu. Ondje je stigla na poziv tvrtke Samsung Electronics, koja je ondje ponovno briljirala i predstavila svoje najnovije modele proizvoda, a Niku su pozvali da im se pridruži na tom posebnom događaju kao jedna od ambasadorica njihova brenda.

Article

U Pragu se prije nekoliko mjeseci održao internacionalni TikTok event povodom lansiranja dm TikToka, a ondje je, s brojnim drugim influencerima iz regije i ostalih zemalja Europe, bio i naš Marco Cuccurin. Likovni umjetnici su se 'spojili' s influencerima i stvarali zajedničku kreativnu priču. Marco je bio spojen s akademskom slikaricom Dorom Šitum, a ideja njihova rada bila je prikazati utjecaj društvenih mreža na cjelokupno društvo, ali i ljepotu TikTok platforme gdje se možeš kreativno izraziti baš onako kako ti želiš!

Nika i Pave posjetili su također topli i sunčani Bali, Mia i Marco bili su u Belgiji i na Bledu, Vjeverić je nedavno bio na genijalnom eventu u španjolskoj ljepotici, Barceloni... Ma, nema gdje nas nije bilo!

Article

No, nismo ove godine samo putovali, već i pobjeđivali! Tako je naš Marco Cuccurin pobijedio u popularnom televizijskom showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je sudjelovao sa svojom plesnom partnericom i mentoricom, Paulom Tonković! "Ne znam gdje sam, nije mi ovo realno i jako sam sretan zbog Paule jer je ona to najviše zaslužila i drago mi je da je to dobila. Sve je bilo predivno i ništa ne bi mijenjali", rekli su odmah nakon pobjede, a prisjetimo se da je ovo već drugi show za redom u kojem je naš Marco pobijedio. Već je odnio pobjedu i u showu 'Zvijezde pjevaju' s još jednom članicom Mood Media teama, Mijom Negovetić.

Article

Marco nije jedini član našeg Mood Media teama koji se ove godine natjecao u nekom showu. U jednom vrlo posebnom, ali i jako zahtjevnom, showu 'Masked Singer', nastupala je i naša Mirta Miler, koja se cijelo vrijeme 'skrivala' iza maske Jokera, pokazala svoje pjevačke sposobnosti i oduševila publiku i žiri te dogurala jako, jako daleko! A posebno su svi oduševljeni bili kad je Mirta nakon brojnih nastupa napokon skinula masku i sve iznenadila - svojim divnim glasom, vedrinom i spontanošću!

Article

I naši Nika i Sead osvojili su krajem ove godine dvije posebne nagrade! Naime, Nika je osvojila Wannabe Digital Award za najbolju tiktokericu na području Hrvatske, a Sead je istu tu nagradu osvojio za područje Bosne i Hercegovine!

Pogledali smo sve najnovije filmove - zajedno s vama!

Article

Nismo ove godine ipak samo plesali, pjevali i putovali. Gledali smo i najnovije filmske kino premijere zajedno s vama tijekom našeg cool projekta** #KinoMood, koji smo organizirali u suradnji s Kino Filmom**. Tako smo bili na premijerama nekih od najvećih naslova ove godine, kao što su: Oppenheimer, Renfield, Brzi i žestoki 10, Super Mario Bros., Pušteni s lanca, Egzorcist, Trolovi... A u svim smo ovim naslovima uživali i usput se družili s više od 1600 naših pratitelja!

Article

A u Trolovima nismo samo uživali gledajući ih na ekranu, već su naši kreatori posudili glasove nekim likovima u najnovijem nastavku popularnog crtića. Zoe, Andrea, Josip Bačić i Leon 'oživjeli' su popularne šarene likove iz filma i pokazali da su, osim za snimanje, talentirani i za još mnoštvo drugih stvari!

Article

Godinu #KinoMooda završili smo, pak, na najljepši mogući način, posebnim odlaskom u kino koje nam je svima napunilo srca i pokazalo nam koliko je malo potrebno da nekome izmamimo osmijeh na lice. Na premijeru posljednjeg ovogodišnjeg filmskog hita 'Patke selice', pozvali smo najposebnije goste do sada! U kinu smo se na pretpremijeri ovoga puta družili s više od 200 klinaca i klinceza iz domova za nezbrinutu djecu, udruga koje brinu o djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja i sigurnih kuća, koja su nama na ovom druženju donijela deset puta toliko radosti, pozitivne energije i osmijeha koliko smo se mi trudili donijeti njima...

Čitali smo! Puno smo čitali

Kako bismo među mlađom popularicom popularizirali čitanje kao aktivnost koja nam pomaže da postanemo bolji, otvoreniji, inspiriramo se i opustimo, u suradnji s Mozaik knjigom i Stilusom, naši su kreatori Marco i Nika, dijelili sa svojim pratiteljima najdraže knjige koje su pročitali ove godine te ih poticali da i oni svaki dan usvoje barem malo više naviku čitanja i uživaju u svjetovima koji su toliko posebni, a samo ih treba malo dublje istražiti!

Ove nam se godine pridružilo čak sedam novih kreatora

Article
Article

Naš je Mood Media team ove 2023. godine postao još malo veći! Tako su nam se ove godine pridružili Mrs. Mončina, Josip Prepelić, Zoe Bakalov, Mateo Elez, Josip Bačić, Mia Negovetić i Vedran Kantar Vjeverić i naš su team usrećili, upotpunili novim znanjima i talentima. Naš se team još malo povećao i ljudima 'iza kamere', pa smo tako zaposlili video producenta te project managera, koji su kroz godinu iza nas zajedno s nama i našim kreatorima stvarali velike i posebne priče! A isto nastavljamo i iduće godine...

Što vas čeka u 2024. godini?

Godinu pred nama otvorit ćemo zanimljivim eventom koji već mjesecima pripremamo i na kojem neumorno radimo, kako bi bio što uspješniji, zanimljiviji i bolji za sve polaznike, ali i za sve one koji ondje žele nešto novo doživjeti, naučiti, isprobati... Pričamo o Gen Z Akademiji, a iako vam u ovom trenutku ne možemo još mnogo toga otkrivati, sve detalje saznat ćete već početkom 2024. godine! Pratite nas!

Article

"Kao i onom prije nje, iznimno smo zadovoljni 2023. godinom koja je uskoro iza nas. Radili smo puno, stvarali, bili kreativni i inovativni... Poticali na promjene, na pozitivne pomake u društvu i trudili se da sve što radimo zabavlja, ali i nečemu nauči naše pratitelje. Realizirali smo više od 600 kampanja i skupili preko 96 milijuna pregleda na svim našim platformama i platformama naših video kreatora. S mnogo novih lica u našem teamu, s mnogo ključnih projekata iza nas, važnih nagrada koje smo osvojili i osmijesima koje smo izmamili na lica onih najmlađih, sretni i motivirani spremni smo za novu, 2024. godinu. Bit će još veća, još produktivnija i još kreativnija nego ova uskoro iza nas, a svima vama koji nas pratite i koji ste uz nas želimo zahvaliti na podršci. Ostanite tu i 2024. i obećavamo - nećemo vas razočarati", poručuje za kraj Dario Radičević, direktor Mood Media.

Vaš Mood Media Team želi vam sretne blagdane i sve najbolje u nadolazećoj godini!<3