Već je osma Gen Z Akademija iza nas: 'Učenici su aktivno sudjelovali u raspravi o internetskom nasilju'
Mood Media

Mood Media

26.05.2024

Gen Z Akademija
Već je osma Gen Z Akademija iza nas: 'Učenici su aktivno sudjelovali u raspravi o internetskom nasilju'

Nismo se praktički ni okrenuli, a već je osma Gen Z Akademija powered by A1 iza nas! Ovoga smo puta posjetili osnovnoškolce u Našicama, a na radionici su ponovno bili Mood Media kreatori, Mirsad Kadić, Nika Pavičić i Rafaela Seba te stručnjakinja Melani Đurković.

Article

Tema radionice ovoga je puta bila internetsko nasilje, a učenici su izuzetno pomno slušali predavače, ali i aktivno sudjelovali u raspravi i postavljali pametna pitanja.

Article

"Meni treća po redu Gen Z Akademija i ujedno i prvo malo duže putovanje u sklopu projekta. Ovoga puta smo Akademiju održali u Našicama. Pričali smo o nasilju na internetu, što je opasan sadržaj te kako se zaštititi od istog. Nakon Akademije smo se podružili s učenicima i napravili mnogo selfieja, bilo nam je divno", ispričala nam je Nika.

Article

"U Našicama su učenici bili najaktivniji do sad, čini mi se. Predavanje o nasilju na internetu bilo je izuzetno edukativno i potaknulo ih je na duboko razmišljanje o načinima prevencije i reakcije na online nasilje", prisjetio se Mirsad, dok je Rafaela ispričala kako joj je baš jako drago što o jednoj ovako važnoj temi može 'face to face' razgovarati s onima koji najviše trpe nasilje na internetu - s djecom.

Article

"Drago mi je što sam mogla podijeliti svoja iskustva i naučiti školarce o odgovornom utjecaju na druge. Nadam se da će djeca biti sigurnija na internetu i primijeniti savjete koje su dobila na ovoj novoj Gen Z Akademiji", zaključila je Raf.

Article

A sljedeće nas predavanje i radionica u sklopu Gen Z Akademije vode na more - točnije, u Biograd. Uskoro čitajte kako nam je ondje bilo!

Article