Upoznajte novu članicu Mood Media tima, Antoniju Jagodić, čije video recepte svi obožavaju!
Mood Media

Mood Media

06.06.2024

Blog
Upoznajte novu članicu Mood Media tima, Antoniju Jagodić, čije video recepte svi obožavaju!

Mood Media tim iz mjeseca u mjesec sve više raste, pa nam se tako sada pridružila još jedna kreativna i zanimljiva kreatorica - Antonia Jagodić. Ova 29-godišnja magistrica glazbene pedagogije završila je Umjetničku akademiju u Osijeku, a iako je umjetnost njena prva ljubav, strast prema kuhanju i snimanju odvela ju je na društvene mreže, čime se danas i profesionalno bavi.

Article

Antoniju na mrežama trenutno prati više od 62 tisuće obožavatelja, a na njen se profil uvijek vraćaju ako žele pronaći neki zanimljiv, a jednostavan recept koji gotovo svatko može pripremiti kod kuće. A zašto je uopće krenula snimati? Pa, za sve je 'kriva' jedna kreatorica iz Italije.

Article

"Spomenutu Talijanku, koja je odrasla i koja živi u Americi, inspirirala me je svakim novim videom i njen sam content redovito pratila. Upravo ona me na neki način i potaknula da i sama krenem eksperimentirati s kuhanjem i snimanjem raznih recepata, a inspiraciju za svoje recepte i danas najčešće pronalazim na YouTubeu", ispričala nam je Antonia. Iako privatno, kaže, obožava eksperimentirati s hranom, u receptima koje snima voli ostati jednostavna i precizna, kako bi oni koji prate i gledaju njen sadržaj zaista mogli i sami rekreirati neki recept koji pronađu kod nje na kanalu.

Article

"Kao svoj najveći uspjeh dosad istaknula bih činjenicu da svojim receptima, nadam se, uspijevam probuditi neki zaboravljeni osjećaj kod ljudi. Meni je hrana nešto što me već prvim zalogajem vraća na neko posebno mjesto i u neko posebno vrijeme te isto želim pobuditi i kod svojih pratitelja kada snimam recepte", ispričala nam je. Za sebe kaže da je uporna, ne odustaje od onoga što je naumila ostvariti. Uz to kaže kako se trudi biti zahvalna na svemu što ima te se veseliti svemu što tek dolazi. Autentična je u svom radu na društvenim mrežama i ne dopušta nikome i ničemu da promjeni način na koji stvara!

Article

Rečenica kojom se vodi i u svome radu, ali i u životu, glasi ovako: "Bolje se kajati nakon što si nešto probao, nego se kajati da nikad to nisi probao." Time želi poručiti kako je važno svemu u životu dati priliku i ne osuđivati nešto prije nego isprobamo i pokušamo razumjeti.

Article

Sjajna je to misao za zaključiti priču o novoj članici Mood Medije, koja će vas, sigurni smo, i na našim kanalima iz videa u video, iz teksta u tekst, iz projekta u projekt, ponovno inspirirati i oduševljavati. Pratimo se!