U Svetoj Nedelji smo 'zatvorili' prvu sezonu Gen Z Akademije: 'Nadam se da ćemo u istom tonu nastaviti i iduće godine, ovaj projekt je toga vrijedan'

09.06.2024

U Svetoj Nedelji smo 'zatvorili' prvu sezonu Gen Z Akademije: 'Nadam se da ćemo u istom tonu nastaviti i iduće godine, ovaj projekt je toga vrijedan'

Iako smo malo tužni što je ovo bila posljednja radionica u ovoj 'sezoni', drago nam je što smo s učenicima u Svetoj Nedelji mogli još jednom popričati o važnoj temi sigurnosti na internetu u sklopu Gen Z Akademije powered by A1.

Article

Ovim smo posjetom 'zatvorili' prvi krug velikog i važnog projekta, a sve je ponovno moderirala Nika Pavičić. Uz nju su na radionici sudjelovali Mood Media kreatori, Andrea Pacadi, Vedran Kantar - Vjeverić i Rafaela Seba, a ponovno im se pridružila i _____ iz CESI-ja.

Article

"Zadnja Gen Z Akademija ove školske godine. Moram priznati da mi je žao što smo ovu "sezonu" priveli kraju. Kao i prijašnje Akademije, i ova je bila fantastična. Učenici su sudjelovali i bili su podosta aktivni. Stekli smo i neke nove prijatelje, popričali s njima i naučili ih dosta toga o internetu, njegovim opasnostima i sigurnom korištenju istog. Bila mi je čast biti dio ovog projekta i na neki ga način, barem za ovu sezonu, 'zatvoriti'. Radujem se novim Akademijama iduće školske godine", ispričala je Nika, moderatorica na Akademiji.

Article

"Bilo je predivno iskustvo biti na Gen Z Akademiji, i u Svetoj Nedelji i na svim ostalima dosad. Drago mi je što sam mogla podijeliti svoja iskustva i naučiti školarce o odgovornom utjecaju na druge. Nadam se da će djeca biti sigurnija na internetu i primijeniti savjete koje su dobila na Gen Z Akademiji. Sretna sam što sam bila dio ovako važnog projekta, i nadam se da će se ova priča nastavljati i dalje", rekla nam je Raf. A Andreu je posebno razveselilo što je ovoga puta na radionici imala priliku biti s kreatorima s kojima dosad nije bila na Akademiji, pa je i od njih ponešto naučila.

Article

"Bilo mi je jako zanimljivo, ovo mi je bio prvi put s Nikom kao moderatorom i s kolegicom Rafaelom, tako da sam prvi puta čula njihova mišljenja i pogled na određene teme. Žao mi je što smo ovaj projekt priveli kraju, za sada, i jako se veselim idućoj školskoj godini i idućim Gen Z Akademijama", s veseljem je rekla Andrea. A sve je, baš onako u svom stilu, zaključio Vjeverić.

Article

"Meni je na zadnjoj Gen Z Akademiji bilo - top! Ekipa, odnosno učenici, su bili super. Imali su mnoštvo dobrih i zanimljivih pitanja za nas. Mene je osobno to iznenadilo jer niti na jednoj Gen Z Akademiji na kojoj sam ja bio me nisu pitali toliko detaljna i specifična pitanja! Obzirom da je to bila naša zadnja Gen Z Akademija volio bih naglasiti još jednom da mi je bila čast sudjelovati u ovom važnom projektu i nadam se da će projekt nastaviti iduće školske godine te da ćemo posjetiti još mnogo škola koje, nažalost, nismo stigli ove godine", zaključio je Vjeverić.

Article

Iako smo ovom 10. Akademijom ovu školsku godinu 'zatvorili', veselimo se svim budućim Gen Z Akademijama i sigurni smo da misija koju ovaj projekt ima tek počinje!

Article