Te slatke novogodišnje odluke: 'Treba ostati realan i ne biti previše rigorozan prema sebi'
Mood Media

Mood Media

Blog
Te slatke novogodišnje odluke: 'Treba ostati realan i ne biti previše rigorozan prema sebi'

Još nam je manje od pola dana ostalo do nove, 2024. godine, a osim što se u ovim trenucima osvrćemo iza sebe i prisjećamo svega što smo radili i doživjeli tijekom proteklih 12 mjeseci, volimo razmišljati i o slatkim odlukama za novu godinu i ciljevima koje želimo ostvariti. Evo gdje će novu 2024. čekati naši kreatori i što sami sebi žele u novoj godini!

Josip Bačić

Article

"Ovu novu godinu ću slaviti s frendicama, a kao i uvijek, gdje ćemo točno na doček odlučujemo sad u zadnji čas! Što se pak planova i odluka za 2024. tiče, već ih imam mnogo, na nekima sam već počeo i raditi.

Kako privatno, tako i poslovno, veselim se svemu što slijedi i nadam se da ću na kraju biti ponosan na sve što ću u novoj godini postići."

Vedran Kantar Vjeverić

Article

"Ja sebi svake godine napravim listu na koju si zapišem barem pet stvari koje bih kod sebe volio promijeniti, popraviti, poboljšati. Bilo da se radi o mojoj osobnosti ili nečemu na čemu bih volio više poraditi u narednim mjesecima. Neke odluke onda uspijem ostvariti, neke baš i ne. Na primjer, najveće borbe vodim s teretanom, pa se uvijek nešto dogodi i ne uspijem si trening uklopiti u svakodnevicu. Ali to je zapravo samo jedan od izgovora.

Treba zato naučiti bolje rasporediti vrijeme, tako da je to evo jedna od prvih stvari na kojima ću raditi u novoj 2024. godini! A što se dočeka tiče, da nisam dio organizacije jednog novogodišnjeg partyja, i ove bih godine sve dogovarao u zadnji čas, kao što sam to inače radio, a na kraju bi uvijek ispalo spontano i genijalno. No, evo ja ove godine dočekujem novu na zagrebačkom Velesajmu!"

Josip Prepelić

Article

"Ovogodišnji doček sam organizirao kod mene doma, slavit ću sa svojim društvom. Dogovarali smo se u zadnji čas i još uvijek nismo sve isplanirali, a to i je jedan od razloga zašto slavimo kod mene, jer su svi prostori već rezervirani. Pripremili smo i vlastiti vatromet i naravno, gledat ćemo i tuđi vatromet, jer je tuđi uvijek bolji!

Za 2023. sam imao puno novogodišnjih odluka i ciljeva i ponosan sam što sam neke ostvari, a za neke sam blizu ostvarenja. Još nisam napravio plan za 2024. godinu, ali planiram, i napravit ću sve što je u mojoj moći da sve ciljeve i ostvarim!"

Zoe Bakalov

Article

"Iskreno, novogodišnji doček mi nikad nije neki hajp. Uvijek je nekako prenabrijano i kao da ti svi govore da se baš moraš zabavljati, a najbolje zabave uvijek budu kad se nešto spontano dogodi, tako da nisam radila neke velike planove, pa ćemo vidjeti gdje me večer odvede!

Nisam nikad bila osoba koja će na komad papira zapisati želje i odluke, već se više ja to dogovorim sama sa sobom u svojoj glavi! Nekako se tako lakše pridržavam onoga što želim i odlučim, ali nikad nisam rigorozna prema sebi i ne idem u ekstreme. Trudim se biti realna i blaga prema sebi pa ako recimo odlučim da moram jesti malo manje slatkog, ne moram svaki tjedan izbjegavati slatko. Jedan tjedan ću pojesti što me veseli, jedan tjedan možda uopće neću pojesti ništa slatko - i to je okej!"

Tibor Čubrilo

Article

"Zasad još uvijek nemam planove! To će svakako biti neka odluka u zadnji čas. Možda odem na neki koncert jer dugo nisam bio, možda samo negdje u đir s prijateljem, ako bude nešto zanimljivo u Tvornici Kulture, odemo tamo! Negdje ću sigurno biti, samo još ne znam gdje!

Što se planova za novu godinu tiče, nemam neki isključivo namijenjen za 2024., ali imam planove i ciljeve koje općenito želim ostvariti u skorijoj i daljoj budućnosti i mislim da je jako bitno da to svatko od nas ima te da ima prema čemu ići!"