Raf i Sead nasmijali publiku na Weekend Media Festivalu u Rovinju!
Mood Media

Mood Media

23.09.2024

Blog
Raf i Sead nasmijali publiku na Weekend Media Festivalu u Rovinju!

Na ovogodišnjem su Weekend Media Festivalu u Rovinju na jednom panelu govornici bili Mood Media kreatori, Raf The Child i Sead Hrustanović. A govorili su o, pogađate, čemu drugome nego o onome u čemu su najstručniji - humoru i komediji! Ispričali su nam kako im ovo bilo iskustvo te jesu li u Rovinju doživjeli nešto neopisivo i posebno te koga oni prate kad je komedija na mrežama u pitanju.

1. Kakvo je bilo iskustvo predstaviti sebe i svoj content pred ovako iskusnom i pozornom publikom koja se okupila na WMF-u?

Raf: "Moram priznati da je na početku bilo malo stresno, zato što je to ipak itekako iskusna publika, a meni je ovo prvi put da se predstavljam na jednom ovako velikom eventu. No, brzo sam se opustila kad sam vidjela da je toliko veliki broj ljudi došao pozorno poslušati što imamo za reći i nadam se da smo na kraju bili svima zanimljivi."

Article

Sead: "Bilo je zaista divno iskustvo. Velika mi je čast što su me organizatori pozvali da budem jedan od panelista, a uz to smo imali priliku otvoriti Weekend Media Festival. Publika je bila sjajna, panel je bio opušten i zabavan, a uspjeli smo i nasmijati sve prisutne."

2. Govorili ste o onome što vam najbolje ide i što vam je najprirodnije, a to je - humor! Kako biste vi opisali svoj humor? Je li se s godinama mijenjao na mrežama ili je oduvijek isti?

Sead: "Moj humor je oduvijek isti, baziran na balkanskom mentalitetu, što me čini drugačijim. Crpim inspiraciju iz svakodnevnog života i cilj mi je da kroz humor stvorim osjećaj povezanosti među ljudima, da se prepoznamo jedni u drugima."

Article

Raf: "Kako ja odrastam, tako se pomalo mijenja i moj humor, ali uvijek ostaje onako nekako inspiriran svakodnevnim životom i balkanskim mentalitetom."

3. Kako vam je općenito bilo u Rovinju? Jeste li se malo i zabavili?

Raf: "Rovinj je prekrasan grad! Ovo mi je bio drugi put da sam ga posjetila i iskoristila sam svaki slobodan trenutak da ga dodatno istražim i razgledam!"

Sead: "Rovinj je predivan, a vrijeme nas je poslužilo, bilo je sunčano. Osim festivala, uživali smo u kafi, šetnjama i ukusnim ručkovima. Posjetili smo i escape room, što je bilo posebno zabavno. Sve u svemu, Rovinj mi je stvarno prirastao srcu!"

4. Jeste li možda slušali neka druga predavanja i panele na WMF-u? Koje i kako su vam se svidjeli?

Raf: "Imala sam veliku želju otići na panel Dragana Bjelogrlića, što sam si i priuštila! Tamo me odvela moja velika ljubav i strast prema filmu, režiji i svemu vezanom uz filmove... I bilo je odlično i jako poučno!"

5. Kakav vam je bio Joško Lokas kao moderator? Sviđa li vam se njegov humor, posebno otkako vodi kviz Potjera?

Sead: "Joško je fantastičan moderator, što sam i očekivao s obzirom na njegovo iskustvo. Prvi put sam za njega čuo kroz kviz Potjera, i zaista mi je bila velika čast i zadovoljstvo da smo zajedno otvorili 17. WMF!"

Article

Raf: "Joško je bio odličan moderator, ali je još bolja osoba! Razgovarali smo s njim i prije početka panela, što nas je sve dodatno opustilo i zbog njega je nekako trema brže nestala. Bilo je kao da smo negdje na kavi i razgovaramo opušteno i bez presinga publike, pozornice i svega oko nas, a to je ključno!"

6. Pratite li privatno Niku (Ko je Niko) s kojim ste bili govornici? Koje humoristične kreatore privatno gledate i volite?

Sead: "Da, pratim Niku, odličan je. Upoznali smo se ranije na snimanju live DM eventa, gdje sam bio s Markom Cuccurinom! Što se tiče drugih kreatora, na Instagramu volim pratiti Luku Bojanovića (bojanće) i Nikolu Gajića (neuspehjokeru), a na TikToku bih izdvojio veseli_plamicak i _helenat_ – ona mi je posebno legendarna. Od stranih, pratim yourantysalma, a naravno i kolege iz Mood Media tima – Raf, Vecu, Mirsada i Andreu."

Article

7. Kad vam drugi, posebice vaši pratitelji, prilaze i govore zašto vas prate - što najčešće navode kao razlog? Zašto drugi vole vaš humor, iz njihovih komentara i perspektive?

Raf: "Pratitelji mi uvijek kažu, kad mi priđu, da obožavaju gledati moje videe. Ali ja to možda ne vidim kao oni jer, kad ja svoj video pogledam toliko puta koliko ga pogledam, meni već postane i dosadan! Haha... Ali valjda se ljudima sviđa kad prate, lajkaju, komentiraju... Često mi znaju reći da ih moji videi nasmiju kad su bolesni, tužni, sretni, usamljeni... I to mi je posebno drago! To mi puno znači jer mi govori da očito radim nešto dobro."

Article

Sead: "Najčešće čujem: "Aaaa, ti si s TikToka!" ili "Evo tiktokera!" 😂 Uglavnom pohvale moje videe i kažu: "Kao da si izišao iz moje kuće" ili "Kao da viriš šta se kod mene dešava". To mi pokazuje da se moji pratitelji stvarno prepoznaju u mom sadržaju, što smatram velikim uspjehom."

Article