Pridružio nam se i Magic Leon: 'Misao kojom se vodim u životu je vrlo jednostavna - ljubav uvijek pobjeđuje'
Mood Media

Mood Media

04.06.2024

Blog
Pridružio nam se i Magic Leon: 'Misao kojom se vodim u životu je vrlo jednostavna - ljubav uvijek pobjeđuje'

Mood Media timu pridružio se još jedan muški član - Leon Žilavi, mnogima poznatiji pod umjetničkim imenom Magic Leon. Leona vjerojatno već godinama, kao i stotine tisuća njegovih fanova, pratite na YouTubeu i ostalim mrežama, a osim stvaranjem sadržaja, Leon se već jako dugo profesionalno bavi i mađioničarstvom te iluzionizmom.

Article

Leona na društvenim mrežama danas prati više od pola milijuna ljudi, a iako je nekada snimao i prankove i razne druge izazove, trenutno mu je i na mrežama, kao i u ostatku profesionalnog života, fokus na mađioničarstvu. To mu je, inače, i prva ljubav, nekada hobij, a danas profesija.

Article

Da je pravi majstor iluzije Leon je dokazao i 2022. godine, kada je dobio zlatni gumb na popularnom talent showu Nove TV - Supertalentu te je prošao izravno u polufinale. U ovoj je sezoni Supertalenta Leon i pobijedio te osvojio srca i glasove publike i žirija. U njegovim mu je trikovima na Supertalentu, baš kao što to čini i na njegovim profesionalnim nastupima diljem Hrvatske, pomagala njegova supruga, također članica Mood Media tima te popularna video kreatorica, Monika Žilavi. Njihova je dinamika kada zajedno snimaju i izvode mađioničarske trikove jednostavno besprijekorna, a magija koju zajedno stvaraju publiku ostavlja bez teksta.

Article

Iako je već godinama iznimno popularan, a njegova popularnost iz godine u godinu samo raste, ovaj je simpatični 29-godišnjak kroz sve to uspio ostati skroman, pozitivan i vedar, baš onakav kakvim ga gledamo i u njegovim videima. A koja je to misao kojom se Leon vodi u životu? Vrlo je jednostavna, kaže. 'Ljubav uvijek pobjeđuje!'

Article

Leonove avanture i mađioničarske trikove odsad možete pratiti i na Mood Media kanalima, a sve vijesti vezane uz ovog zanimljivog, humorističnog i zabavnog video kreatora pratite i na našem blogu.

Article