Nova godina, novi Mood Media ured: Ponosni smo na naš stylish open space!
Mood Media

Mood Media

Blog
Nova godina, novi Mood Media ured: Ponosni smo na naš stylish open space!

U novu godinu ušli smo s brojnim uspjesima, a jedan od onih na koje smo posebno ponosni je i naš novi ured! Nakon dugo, dugo vremena, pažljivog planiranja, dizajniranja i uređivanja, Mood Media team uselio se u svoj slatki, stylish ured u kojem prevladavaju zelena boja, mramor, drvo i hrpa svjetlosti koja kroz velike prozore prodire unutra.

Article

Mjesecima smo zajedno osmišljavali kako će izgledati naš novi ured, a cilj nam je bio da ured bude ne samo funkcionalan, već i ugodno mjesto za rad i razmjenjivanje ideja i mišljenja. Upravo smo se zato odlučili za 'open space' tip ureda, kako bismo mogli međusobno komunicirati u svakom trenutku, jedni s drugima dijeliti zanimljive ideje i zajedno rješavati svaki izazov pred nama!

Osim što smo zajedno smišljali izgled novog ureda, zajedno smo ga i uređivali. Slagali smo stolove, namještaj, raspoređivali namještaj u prostoriji te na kraju dodavali one sitne detalje koji su učinili, zapravo, najveću razliku i prostoru dali poseban štih i 'dušu'!

Article

A kako ne bismo više samo puno pričali o našem novom uredu, najbolje da vam ga pokažemo! Evo još nekoliko fotki koje smo dosad napravili, i još mu se uvijek ne možemo nadiviti... A kako se vama sviđa? :)

Article
Article
Article
Article
Article
Article