Nova Gen Z Akademija vodi nas na more: Ovoga smo puta bili u Biogradu
Mood Media

Mood Media

31.05.2024

Blog
Nova Gen Z Akademija vodi nas na more: Ovoga smo puta bili u Biogradu

Pozitivna atmosfera, pregršt super pitanja učenika, zanimljive i važne teme, razgovor koji je bio poučan, zabavan i nimalo dosadan, puno smijeha, puno selfieja i predivno druženje. Sve to i mnogo više dočekalo nas je na novoj Gen Z Akademiji powered by A1, u sklopu koje smo otputovali na more, i to u Biograd.

Article

Ovoga je puta radionicu ponovno moderirala Nika Pavičić, a uz nju su sudjelovali i Josip Prepelić, Rafaela Seba, Mirsad Kadić te Tea Čičić, socijalna radnica iz Centra za sigurniji internet.

Article

"Još jedna Gen Z Akademija je iza nas. Ovoga smo puta posjetili Osnovnu Školu Biograd. Dan prije Akademije smo trčali Wings For Life World Run, međutim, to nas nije spriječilo da porazgovaramo s učenicima o bitnim temama sigurnosti na internetu. Čim je Akademija krenula i čim smo vidjeli osmijehe na licima učenika odmah me je obuzela pozitivna i topla energija, a tako se nastavilo i tijekom cijele radionice", ispričala nam je Nika, oduševljena pozitivom koju su učenici unijeli u učionicu odmah na početku radionice.

Article

"Moja zadnja Gen Z Akademija u Biogradu je bila doista zanimljiva. Prvi puta smo razgovarali s učenicima šestog razreda i bilo mi je zanimljivo vidjeti kako još mlađa djeca razmišljaju o internetu, nasilju na internetu i svemu što se ondje skriva", prisjetio se Mirsad iskustva iz Biograda. Osim Mirsadu, ovo je bila zadnja Gen Z Akademija i za Josipa Prepelića. Barem u ovoj prvoj sezoni!

Article

"Još jedna Gen Z Akademija, ujedno i moja zadnja, ponovno je odlično odrađena! Učenici su bili aktivni i jako smo sretni što smo im mogli odgovoriti na sva pitanja koja su strpljivo postavljali i naučiti ih barem ponešto o sigurnosti na internetu", ispričao je Josip. Osim što su razgovarali o ovoj važnoj temi iz vlastito iskustva kreatora, stručnjakinja Tea iz CESI-a objasnila im je ovu temu i sa stručne strane te im dala odlične i primjenjive savjete za budućnost.

Article

A dok smo se vozili iz Biograda, nakon ove Akademije, prisjetili smo se da nam je preostala još samo jedna destinacija u ovoj sezoni našeg velikog projekta. Još nas čeka Akademija u Svetoj Nedelji, a o tome čitajte uskoro na našem blogu.

Article