Nika, Raf, Mirsad i Josip među prvima su doznali sve o novim spektakularnim uređajima Samsung Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6!
Mood Media

Mood Media

15.07.2024

Blog
Nika, Raf, Mirsad i Josip među prvima su doznali sve o novim spektakularnim uređajima Samsung Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6!

U prekrasnom ambijentu zagrebačkog Met Boutique hotela, tehnološki div Samsung predstavio je dugoočekivane nove uređaje koji ponovno osvajaju i dizajnom i tehnologijom. Naime, u Zagrebu su predstavljeni novi Samsung Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6!

Article

Na predstavljanju su bili i Mood Media kreatori te Samsung ambasadori, Nika Pavičić, Raf The Child, Mirsad Kadić i Josip Prepelić, a osim što su uživali u predstavljanju novih Samsung Galaxy uređaja uživo, uživali su i u panoramskom pogledu, jer se event održao na samom vrhu hotela, u restoranu Valmarie, kao i u nastupu popularne glazbene skupine Nipplepeople. I bilo im je odlično!

Article

Ekipa je uživo iz Pariza pratila predstavljanje najnovijih uređaja, a saznali su mnogo korisnih informacija o najnaprednijim mobilnim uređajima na tržištu trenutno.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 neopisivo su genijalni

Article

Snaga kao na osobnom računalu u Vašem džepu - to je Galaxy Z Fold6, stoji na službenoj stranici. Najsnažniji dosad sa svojim iznimno tankim, produktivnim zaslonom. Sada izvanredno opremljen s Galaxy AI značajkom na preklopnim uređajima.

Novi Galaxy Z Fold6 teži svega 253 grama, a uz to je i najtanji dosad sa svega 6,1 mm debljine. Ponovno možete birati između tri boje - srebrna sjena, ružičasta i tamnoplava, a tu je i Galaxy AI koji će vaše iskustvo korištenja učiniti potpuno neopisivim.

Article

Sve najnovije značajke ovog pametnog telefona možete pronaći na službenoj Samsung stranici, a osim o najvećoj zvijezdi predstavljanja, na Samsung stranici možete pronaći i sve korisne informacije o također vrhunskom novitetu, uređaju Samsung Galaxy Z Flip6!

Naša je ekipa na ovom ultra kul eventu već isprobala neke od najposebnijih 'featurea', pa su tako Nika, Raf, Mirsad i Josip na ekranu novog Galaxy Z Fold6 uređaja napravili skicu pomoću S Pen olovke, a zatim su pomoću AI opcije tu skicu pretvorili u genijalan crtež!

Article

Naša je ekipa oduševljena uređajima i jedva ih čekaju još detaljnije isprobati i koristiti, a ako i vas zanimaju novi Samsung Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 pametni telefoni, sve o njima i još mnogo više pronađite na službenoj Samsung stranici već danas!