Napokon novi #KinoMood: Pogledali smo akcijski hit film 'Kaskader'
Mood Media

Mood Media

29.04.2024

Blog
Napokon novi #KinoMood: Pogledali smo akcijski hit film 'Kaskader'

Napokon smo dočekali novi #KinoMood doživljaj koji vam proteklih mjeseci donosimo u suradnji s KinoFilmom! Bili smo u kinu na premijeri hit filma 'Kaskader' i uživali u dva sata vrhunske drame, akcije i komedije.

Article

Na premijeri filma bili su Mood Media kreatori Andrea Pacadi, Josip Prepelić, Mateo Elez i Vedran Kantar-Vjeverić i svi redom oduševljeni su ovim novim hitom s Ryanom Goslingom i Emily Blunt u glavnim ulogama.

Article

A evo kako ide priča...

Article

Gosling je Colt Seavers, bivši vrhunski kaskader koji više ne može parirati mlađim kolegama, a i oporavlja se od nesreće u kojoj je gotovo izgubio život, no kad ga zamole da se uključi u filmski projekt svoje bivše djevojke Jody Moreno (Blunt), vraća se u akciju.

Article

Poznato je da nevolja nikad ne dolazi sama, pa osim što radi za bivšu djevojku, nestaje glavni glumac u filmu (kojega glumi Aaron Taylor-Johnson), a Colt sve vještine koje koristi na setu, stavlja na raspolaganje kako bi ga pronašao.

Article

I ostatak glumačke ekipe čine dobro poznati glumci poput Stephanie Hsu kojoj je dvostruka uloga u filmu 'Sve u isto vrijeme' donijela nominaciju za najbolju sporednu glumicu, Hannah Waddingham, dobitnice Emmyja za ulogu u seriji 'Ted Lasso', Winstona Dukea (franšiza Black Panther) te Terese Palmer koju pamtimo iz horora 'Kad se svijetla ugase'.

Redatelj filma bivši je kaskader

A što reći o redatelju Davidu Leitchu? Bivši kaskader koji se dokazao kao redatelj niza akcija i trilera nesumnjivo je još jedan adut novog Universalovog filma. Podsjetimo, Leitch je, uz Chada Stahelskog, režirao 'Johna Wicka' (2014.) s Keanuom Reevesom u glavnoj ulozi, 'Atomske plavuše' (2017.) s Charlize Theron, 'Deadpoola 2' (2018.) s Ryanom Reynoldsom, 'Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw' (2019.) s Dwayneom Johnsonom i Jasonom Stathamom te 'Brzinu metka' (2022.) s Bradom Pittom.

Article

Scenarij je napisao Drew Pearce koji je Leitchom surađivao i u filmu 'Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw', a producenti su David Leitch, Ryan Gosling, Kelly McCormick i Guymon Casady. Kaskader film snimljen je prema istoimenoj seriji iz ’80-ih godina prošlog stoljeća koju je kreirao Glen A. Larson.

Article

I sama glavna glumica, Blunt, rekla je kako je ovo film koji "definitivno vrijedi pogledati u kinima", a i mi vam to od srca predlažemo! Iz iskustva Mood Media kreatora - nećete požaliti, a od količine akcije nećete moći ni trepnuti!