Najnovije iz #KinoMooda: Gru i Malci osvajaju srca malih i velikih diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj!
Mood Media

Mood Media

09.07.2024

Blog
Najnovije iz #KinoMooda: Gru i Malci osvajaju srca malih i velikih diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj!

U naša je kina napokon stigao četvrti nastavak priče o Gruu i Malcima! Ovoga puta naslovljen kao 'Gru i Malci: Neustrašivi špijuni' simpatičnim zgodama i nevjerojatno simpatičnim karakterom 'Malci' i njihov Gru ponovno su osvojili srca ljudi diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj.

Article

Isplatilo se čekati

Čekali smo čak dugih sedam godina od trećeg nastavka da nam napokon na velika platna stignu nove avanture popularnih žutih stvorenja - i napokon smo dočekali. Film je, naravno, oduševio sve one koji su ga već uspjeli pogledati, a one koji još nisu - sigurno hoće! Isplatilo se čekati ovako dugo...

Article

Malo o radnji filma...

Nakon ljetnog blockbustera 2022. Malci 2: Kako je Gru postao Gru, koji je zaradio gotovo milijardu dolara diljem svijeta, najveća globalna animirana franšiza u povijesti sada počinje novo poglavlje. Gru (Steve Carrell nominiran za Oscara) i Lucy (Kristen Wiig, nominirana za Oscara) i njihove djevojke — Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) i Agnes (Madison Polan) — pozdravljaju novog člana obitelji Gru, Grua Jr., koji namjerava mučiti svog oca.

Article

Gru se suočava s novim neprijateljem u Maximeu Le Malu (dobitnik Emmyja Will Ferrell) i njegovoj fatalnoj djevojci Valentini (nominirana za Emmyja Sofia Vergara), a obitelj je prisiljena pobjeći.

Article

Nakon što opaki zlikovac Maxime Le Mal pobjegne iz zatvora i uz pomoć svoje djevojke Valentine i krene u potragu za Gruom kako bi dobio svoju osvetu, Gru i njegova obitelj se moraju sakriti u sigurnu kuću gdje ih Le Mal ne može pronaći. U isto vrijeme, kako bi zaustavili Maxime Le Mala Liga protiv zlikovaca petoricu Malaca koristi kao zamorce gdje dobivaju moći poput pravih superheroja kako bi se mogli boriti. Nisu previše inteligentni, ali nevjerojatno su moćni superheroji.

Article

Gruova obitelj je isto tako dobila i novog člana – Grua Juniora, njegovog i Lucynog sina. Prema svemu sudeći, Junior ima jednu posebnu misiju a to je da svom ocu maksimalno zagorča život svojim dječjim nestašlucima.

Article

U filmu se pojavljuju svježi novi likovi kojima su glasove dali Joey King (Bullet Train), dobitnik Emmyja Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) i Chloe Fineman (Saturday Night Live). Pierre Coffin vraća se kao legendarni glas Minionsa, a Steve Coogan, nominirani za Oscara, vraća se kao Silas Ramsbottom.

U ovom se dijelu vratio i originalni redatelj filma

Chris Renaud, jedan od dvojice redatelja prvoga filma, vratio se serijalu kao redatelj, dok je Ken Daurio ponovo sudjelovao u pisanju scenarija, ovoga puta s Mikeom Whiteom. Gledajući produkcijsku stranu, animirane franšize uvijek imaju relativno lagan posao s obzirom da imaju već uhodan standard koji samo moraju održavati, a što se tiče serijala o Gruu, nije upitno da je taj standard dosta visok i iznimno kvalitetan.

Article

Tako nemamo nikakvih prigovora u vizualnom smislu i Gru 4 zapravo je bio dobar podsjetnik zašto je franšiza uspjela izdržati toliko dugo bez da je postala pretjerano repetitivna, piše Kino Film.

Borba protiv negativca

U sklopu našeg #KinoMood iskustva, veselimo se pogledati nastavak ovog prezabavnog animiranog hita, jer nas baš zanima što su nam to Gru i njegova malena, žuta ekipa ponovno pripremili. Sigurno je da ćemo se opet dobro nasmijati, da ćemo pomno pratiti svaku sekundu na kino platnu te da ćemo naučiti pokoju novu riječ iz svijeta Malaca!

Article

Baš se veselimo vidjeti kako će dobro ponovno pobijediti zlo, ali nas izrazito zanima na koje će se sve načine Gru i Malci ovoga puta boriti protiv glavnog negativca u filmu, Maxima Le Mala...! Sve se to isplati doživjeti iz prve ruke i vidjeti vlastitim očima, tako da - svi - trk u kina! Film možete pogledati već danas!

Article