Najnovija članica Mood Media teama je talentirana glumica i pjevačica Tara Thaller!
Mood Media

Mood Media

04.03.2024

Blog
Najnovija članica Mood Media teama je talentirana glumica i pjevačica Tara Thaller!

U novoj se godini od samog početka u našem Mood Media teamu događaju velike, ali pozitivne promjene. Pa je tako jedna od njih i ta da se našem teamu sada pridružila još jedna kreatorica, mlada, talentirana i svestrana glumica i pjevačica - Tara Thaller.

Article

Ova vedra i talentirana 25-godišnjakinja pršti pozitivnom energijom, a sve što radi, svaki projekt, svaku ideju i svaki zadatak uvijek se trudi realizirati maksimalno savršeno. Tara je školovana glumica, završila je dvije godine glume na Sarajevskoj Akademiji, a zatim je 3. godinu preddiplomskog studija završila u jednoj privatnoj školi u Zagrebu. Voli se prisjetiti svojih glumačkih početaka, a u glumu se, kaže, zaljubila još kao mala. I uz sve 'prepreke' na putu, USPJEH joj je došao uz naporan rad, trud i mnogo brušenja svog talenta.

Article

"Od malena glumim i pjevam, završila sam osnovnu glazbenu školu za klavir, višegodišnja sam polaznica ZKM-a u Zagrebu, a kada nakon završene srednje škole nisam uspjela upisati glumu na Akademiji u Zagrebu, zaposlila sam se u McDonald'su. Tamo sam dala otkaz kad sam dobila svoju prvu veliku ulogu u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' 2018. godine", ispričala nam je Tara. I prije toga ostvarila je nekoliko manjih uloga, a prva uloga u nekom filmu bila je ona u naslovu 'Ljubav ili smrt'.

Article

Nakon snimanja serije 'Uspjeh' za HBO, Taru je upoznala i šira javnost u Hrvatskoj, nakon što je pobijedila u HRT-ovu showu 'Zvijezde pjevaju', gdje se natjecala s kolegom i mentorom, Dinom Jelusićem. U tom je periodu snimala i jedan švicarski film na engleskom jeziku, koji je svjetlo dana ugledao 2021. godine. Te je godine Tara osvojila i Večernjakovu ružu za 'Novo lice godine', što je samo još jedan u nizu uspjeha kojim se u svojoj karijeri dosad može pohvaliti.

Article

Zatim, 2023. godine, izlazi prvi animirani film 'Cvrčak i Mravica' u kojem je Tara ikada posudila glas nekom liku. I to upravo glavnoj junakinji, Mravici, a u sklopu tog je animiranog filma otpjevala i nekoliko 'songova'. Između 2022. i 2023. godine svoju je ljubav prema glazbi ostvarila objavivši svoja prva tri autorska singla - 'Oteta', 'Sjajim' i 'Ludim', a prošle se godine natjecala i u showu Nove TV, 'Ples sa zvijezdama', gdje je ponovno pokazala svoj talent i ostvarila odličan uspjeh.

Article

Kao svoje tri najveće vrline Tara ističe disciplinu, iskrenost te empatiju, a na društvenim je mrežama zadnjih godina sve više i više aktivna te okuplja community kojeg najviše zanimaju beauty, lifestyle i mindfullness teme. Na Instagramu je trenutno prati 20-ak tisuća ljudi, a što sve od Tare još možete očekivati - saznajte vrlo brzo, sada i kod nas na Mood Media blogu te našim društvenim mrežama! Stay tuned...

Article