Na novoj Gen Z Akademiji još smo malo ostali u Slavoniji: 'Srce mi je kao kuća, ponovno nam je bilo predivno'
Mood Media

Mood Media

16.05.2024

Gen Z Akademija
Na novoj Gen Z Akademiji još smo malo ostali u Slavoniji: 'Srce mi je kao kuća, ponovno nam je bilo predivno'

I na novoj Gen Z Akademiji powered by A1 još smo malo ostali u Slavoniji. Ovoga smo puta posjetili učenike u Slavonskom Brodu, a na Akademiji su ovoga puta bili Marco Cuccurin, Mirsad Kadić, Andrea Pacadi i Vedran Kantar-Vjeverić. Ponovno smo dobili pregršt odličnih pitanja, a učenici su ponovno pomno slušali sve što su im naši kreatori pričali.

Article

"Ovo je bila moja druga Gen Z Akademija. Slavonski Brod je predivan grad s izvrsnim učenica. Bila mi je čast ponovno pričati o ovoj, po meni, jako bitnoj temi. Vjerujem da su sudionici naučili dosta toga i jedva čekam iduću svoju Gen Z Akademiju! Učenici su bili jako aktivni i angažirani te su pokazali veliki interes za temu. Pitali su nas puno odličnih pitanja. Kao i nakon prve Akademije ostali smo se družiti i fotkati s učenicima, a meni je srce bilo ispunjeno lijepom i pozitivnom energijom", ispričao nam je Mirsad. I Marcu je, kao i na svakoj Akademiji dosad, također bilo genijalno.

Article

"U Slavonskom Brodu nam je bilo predivno. Meni je to bila zadnja Gen Z Akademija tako da mi je bilo posebno drago da je sve proteklo u najboljem mogućem redu, da su djeca bila izuzetno pažljiva, puno su nas toga pitali... Vidjelo se da im je bilo jako zanimljivo i činilo mi se da smo ostali ondje i pričali s njima još dodatnih sat vremena, oni bi i dalje pažljivo slušali. Srce mi je kao kuća da sam u tako lijepom okruženju završio ovu svoju Gen Z Akademija priču, ali siguran sam da to nije moj kraj na ovom projektu, kojeg ćemo, siguran sam, nastaviti i kroz godinu! Posebno mi je bilo slatko što smo u školi dobili i ručak, pojeli smo fini bolonjez, salaticu, pa smo i kući nakon svega otišli siti. Moram pohvaliti i osoblje i učenike još jednom i drago mi je da sam ovu priču zaokružio baš u Slavonskom Brodu", rekao nam je Marco.

Article

Ovo je bila već šesta Gen Z Akademija, skoro se nismo ni 'okrenuli', a već smo na pola puta! Dosad smo od učenika naučili zaista mnogo toga o njihovom iskustvu korištenja interneta i imali smo tu čast da ih, uz stručnjake, učimo kako da budu što sigurniji i što bolji online. Veselimo se novoj Akademiji, a o tome gdje smo bili nakon Slavonskog Broda i kako nam je bilo, čitajte uskoro na našem blogu!

Article