Mood Media - Tko smo mi?
Mood Media

Mood Media

Blog
Mood Media - Tko smo mi?

Kad bi nas netko pitao kako bismo mi sami opisali 'Mood Media' team, ne pada nam na pamet ništa bolje od 'ozbiljno zabavni i ozbiljni'. Ozbiljni smo uvijek kad je u pitanju posao, jer svaku kampanju radimo stručno, korak po korak, od ideje i koncepta do snimanja i postprodukcije. Uvijek slušamo želje i potrebe klijenta, ali i potrebe video kreatora koji stvaraju sadržaj unutar našeg tima. A zašto smo ozbiljno zabavni? Pa, kad radimo, cilj nam je uvijek svaki zadatak odraditi maksimalno opušteno, za maksimalno vrhunske rezultate na kraju.

Article

Naš tim trenutno se sastoji od nekoliko vrlo uspješnih i popularnih video kreatora. Mirta Miler (Mimiermakeup), Marco Cuccurin, Nika Pavičić (xniks2x), Mirsad Kadić, Rafaela Seba (RafTheChild), Pave Elez, Sead Hrustanović, Andrea Pacadi, Magdalena Folnožić, Leon Kosanović Picek, Filip Miloš. Imena koja su na domaćoj influencer sceni mnogima već dobro poznata, a s kojima uspješno i skladno surađujemo već dugo vremena. Osim s ovim video kreatorima, na brojnim projektima surađujemo i s drugim slavnim imenima i vanjskim suradnicima s domaće scene. Sve njih na mrežama prati više od 20 milijuna obožavatelja.

Osim s kreatorima, važni su nam profesionalni i jedinstveni odnosi koje gradimo s klijentima. A neke od vrlo uspješnih i ambicioznih suradnji, koje traju i kojima se uvijek iznova vraćamo, dosad smo ostvarili s brojnim velikim brendovima kao što su A1, Samsung, Red Bull, Intersport, kao i mnogobrojne marketinške agencije i poslovni partneri iz raznih drugih polja poslovanja. Još jedna vrlo važna suradnja te vjeran partner kojega volimo istaknuti je i JoomBoos, najpopularnija platforma za mlade u Hrvatskoj, kao i medijska kuća 24sata. Neki od naših video kreatora, poput Nike i Marca, i dan danas su dio JoomBoos mreže, a s njihovim smo timom dosad odradili mnoge uspješne, gledane i nagrađivane projekte - originalne emisije, igrane serije te glazbene hitove.

Article

Krenuli smo u ovu avanturu prije pet godina, od doma, iz Bjelovara, sa dva video kreatora s malim YouTube kanalom i velikim snovima. Xniks2x i Leo Valentić tada su krenuli snimati za mreže na kanalu Live Your Dreams (sada su vam oni veliki snovi jasniji, zar ne?). Od nekoliko stotina pregleda i par tisuća pretplatnika, s godinama je taj kanal rastao, baš kao i Nika i Leo koji su naporno radili da bi kanal bio sve ono što su oni željeli. Leo je u međuvremenu pronašao novi put u svojoj karijeri, ali Nika je ostala. I ona je ime koje je s nama od samoga početka, a savršen je primjer činjenice da oni koji krenu raditi s nama obično zauvijek požele ostati. Individualan pristup i slušanje njihovih želja te puštanje njihovoj autentičnosti i kreativnosti da dođu do izražaja uvijek su nam broj jedan prioritet. Jer, zadovoljiti potrebe sve brže rastućeg tržišta gurajući kreatore u kutije i okvire nama nikada nije bilo privlačno. Mi volimo svježe ideje, nemoguće izazove koje ćemo učiniti mogućima, ljude koji se ne boje biti svoji i drugačiji, koji znaju što žele i kojima je prirodno rasti, razvijati se i mijenjati u cijelom tom procesu. A kako rastu naši video kreatori, rastemo i mi zajedno s njima.

Article

Ovdje vas još očekuju zaista velike i ozbiljne te ozbiljno zabavne stvari. I ne želimo sada zvučati hvalisavo ili bilo što slično. Neka naši projekti, kampanje i priče naših video kreatora budu naš glas dalje.