Mood Media na još jednoj super konferenciji: 'Drago nam je biti dio projekata koji mijenjaju društvo na bolje!'
Mood Media

Mood Media

26.09.2024

Blog
Mood Media na još jednoj super konferenciji: 'Drago nam je biti dio projekata koji mijenjaju društvo na bolje!'

Mood Media kreatori, Raf The Child, Josip Prepelić, Marco Cuccurin i Vedran Kantar Vjeverić, kao i Mood Media project managerica, Lamia Belošević, sudjelovali su na ovogodišnjoj SKRB2024! konferenciji u Varaždinu.

Article

Ovogodišnjoj je konferenciji cilj bio pružiti pregled trenutnog stanja i lekcija naučenih u području skrbi o djeci na razini EU-a, kao i preporuke za daljnje korake. Konferencija je uključivala relevantne teme koje su predstavili međunarodni stručnjaci, predstavnici UNICEF-a, ministarstava, organizacija i predstavnici djece i mladih koji žive u skrbi. Jedna od tema bila je i sigurnost na internetu, a upravo su na tom predavanju sudjelovali naši kreatori.

Article

"Kako bih sudjelovala na ovoj konferenciji ponovno sam se vratila u Varaždin, grad koji je dvije godine bio moj drugi dom. Ovdje sam kao studentica započela putovanje koje je tada bilo samo san, a sada živim ono što sam nekad mogla samo zamišljati. Danas sam se vratila tamo s poslom svojih snova, novim iskustvima i drugačijim pogledom na život. Sudjelovala sam na predavanju i konferenciji zajedno sa svojim Mood Media kolegama, a razgovarali smo i slušali predavanja na temu sigurnosti na internetu. Usput sam sa svima prisutnima podijelila svoje znanje i iskustvo na upravo tu temu i drago mi je da sam dobila tu priliku", ispričala nam je Raf.

Article

"Divno je sudjelovati na ovakvim projektima koji rade na tome da nam društvo bude bolje i sigurnije! Posebice projektima s fokusom na djecu, kojima su naša pomoć i podrška najpotrebniji", ispričala nam je Lamia, dok je Vedran bio posebno dirnut ovim iskustvom te je dojmove samo kratko prepričao:

Article

"Ponovno smo sudjelovali na jednoj super konferenciji! Raspričao bih se, ali ipak ću sada zadržati ovu sreću i zadovoljstvo za sebe, u najvećoj mjeri! Hvala CSI-ju, A1 Hrvatska te ekipi iz SKRB-a na povjerenju, drago mi je što zajedno stvaramo bolje društvo i radimo ovakve super stvari", zaključio je Vedran za kraj.

Article

A mi uskoro krećemo s novom sezonom Gen Z Akademije powered by A1 Hrvatska! Više informacija donosimo uskoro, pratite nas...