‘Mission: Oxygen’ - Interaktivni panel kojim potičemo mlade na usvajanje zdravi(ji)h navika!
Mood Media

Mood Media

09.10.2024

Blog
‘Mission: Oxygen’ - Interaktivni panel kojim potičemo mlade na usvajanje zdravi(ji)h navika!

S ponosom možemo napokon predstaviti još jedan novi projekt na kojem već neko vrijeme radimo i koji pažljivo pripremamo, a radi se o projektu, odnosno interaktivnom paneluMission: Oxygen’.

Article

Radi se, naime, o projektu kojim, uz Mood Media kreatore, promoviramo zdrave navike i potičemo Generaciju Z da svoje vrijeme provode bez uporabe duhanskih proizvoda i da biraju zdravi(ji) put.

A sad malo statistike...

Generacija Z obuhvaća sve mlade osobe rođene nakon 1995. godine, a upravo ova generacija ima šansu pobijediti najveći europski rak ubojicu – rak pluća, s obzirom na to da se svijest o borbi protiv raka pluća intenzivnije probudila upravo 1995. godine.

Način na koji Generacija Z provodi određenu količinu slobodnog vremena su svakako društvene mreže te su upravo one kanal kojim je danas najlakše doprijeti do mladih i ukazati im na važnost zdravog načina života.

Iako je naglasak ovog novog projekta na prestanku upotrebe nikotinskih proizvoda kod mladih, njime također potičemo mlade i na zdravu prehranu i tjelovježbu; ključne faktore u ostvarivanju zdravijeg načina života.

Article

Mood Media kreatori koji sudjeluju u projektu su Sead Hrustanović, Monika i Leon Žilavi, Marco Cuccurin, Laura Bakin, Mirsad Kadić, Josip Prepelić i Andrea Pacadi, a podržavaju ga i ostali Mood Media kreatori. Sve o projektu čitajte na Mood Media webu, a osim edukativnih tekstova, čeka vas i zanimljiv kviz znanja koji ćete ovdje moći riješiti. Čitamo se!