Mia Negovetić nakon TLZP-a: 'Drago mi je da me show 'izazivao' iz epizode u epizodu, da je bilo lagano, bilo bi dosadno'
Mood Media

Mood Media

27.05.2024

Blog
Mia Negovetić nakon TLZP-a: 'Drago mi je da me show 'izazivao' iz epizode u epizodu, da je bilo lagano, bilo bi dosadno'

Ovogodišnja sezona zabavnog showa Nove TV - Tvoje lice zvuči poznato - proteklog je vikenda završila, a u ovoj se sezoni natjecala i kreatorica Mood Media teama, Mia Negovetić. Mlada, talentirana i svestrana Mia oduševljavala je i žiri i publiku iz nastupa u nastup, svake je nedjelje utjelovila neko novo lice s domaće i strane scene, ulazila u uloge u koje nikada nije ni zamišljala da će ući, a sada, na kraju cijele ove avanture, razgovarali smo s njom, dok joj se dojmovi još sliježu, pa nam je ispričala najdraže trenutke iz showa, prisjetila se dvije pobjede koje je u showu odnijela tijekom epizoda te se osvrnula na super ekipu ispred i iza kamera. Evo što nam je sve rekla.

U showu 'TLZP' odnijela si ne jednu, već dvije pobjede! Koji nastup od dva pobjednička ti je ipak bio malo draži, ako uopće možeš izdvojiti jedan? Ako ne, onda nam reci po čemu ti je svaki od tih nastupa bio poseban?

Zaista je teško izdvajati, jer se obje pobjede i oba nastupa baš jako razlikuju. Uloga Lepe Brene mi je bila nešto sasvim novo, uživala sam i super se zabavila, a Maneskin obožavam i slušam u slobodno vrijeme, tako da mi je to baš bio veliki gušt, ali i ogroman izazov!

Article

Kakvo ti je bilo iskustvo u ovom zabavnom showu? Kakva je bila ekipa, atmosfera, publika, nastupi, probe? Je li se sve to nekako 'gradilo' kako je show odmicao sve dalje?

Iskustvo mi je ispunilo očekivanja, čak i više nego sam mislila. Ekipa je super, atmosfera također, publika je uvijek bila puna podrške za svakoga od nas. Moji su se nastupi baš jako razlikovali jedan od drugoga, što mi je jako drago, jer sam to i htjela. Mislim da bi bila manje zadovoljna da su mi se zaredale slične točke. A probe? Probe su bile intenzivne - red rad i disciplina, ali sve to uz puno zabave.

Article

Koja će ti anegdota posebno ostati u sjećanju - ili sa snimanja ili s neke od proba, iz backstagea?

Puno je tu situacija iza kulisa za koje ljudi, naravno, ne znaju. Mislim da ću se svega sjećati, jer je ovaj TLZP jedan dugačak put, sa svakojakim situacijama, a sve su jednako zabavne i jednako posebne. Ali ima tu i dosta internih fora koje smo razvili kao ekipa i baš smo se super povezali!

Article

Koga bi voljela da ti je gljiva možda dodijelila, a nisi imala priliku utjeloviti? Možda u nekoj drugoj sezoni...? :D

Lik kojeg sam htjela utjeloviti u finalu je bio Damir Urban. Obzirom da nisam bila među odabranima, to se nije ostvarilo. Zbog toga mi je jedino malo žao. A za još jednu sezonu je još baš rano za uopće razmišljati, ali nikad se ne zna!

Kako bi u par rečenica opisala show 'TLZP', ako pogledaš sve ono što publika ne može vidjeti u emisiji? Sva ona druženja, probe, pripreme prije i sve one trenutke nakon što se kamere ugase?

Ono što publika možda na prvu ne vidi je intenzitet samog programa i količina posla koju svatko od nas mora odraditi. Show se sastoji od jako puno segmenata, a sama priprema za svaku točku je kratka, traje samo nekoliko dana. Isto tako, tu su i umor, čak i mala stagnacija, koji dođu tamo negdje nakon sedme ili osme epizode... No, iako ti za odraditi jedan ovakav veliki projekt treba mnogo i fizičke i psihičke snage, to ne znači da je neizvedivo. Pa evo, svi smo uspješno stigli do kraja i pritom se odlično zabavili te skupili divna iskustva koja ćemo pamtiti doživotno!

Article

Bi li drugima preporučila jedan ovakav show? Zašto?

Iskreno, smatram da ovaj show nije baš za svakoga. Dugačak je put i treba baš biti spreman, u svakom segmentu. Spreman na jako puno posla, na umor, na izazovne situacije… Ali svakako, tko god dobije priliku sudjelovati u ovakvom showu, želim mu da iz toga izvuče maksimum maksimuma, jer vjerujem da bi kasnije žalili da su odustali prije nego li su uopće probali. Ja sam baš jako sretna što sam dala sve od sebe u svakoj točki i u cijeloj ovoj priči!

Article

Smatraš li da ti je ovaj show na neki način pomogao i u daljnjoj karijeri? Koliko si toga naučila?

Naravno da mi je pomogao. Naučila sam jako puno toga što ću nositi sa sobom dalje, još dugo vremena.

Article

Kakva su bila druženja s članovima žirija? I kakve su Marija, Ivana i Helena trenerice? Koja te najviše 'namučila'? :P

Žiri je zaista super. Jako topli i dragi ludi, Enisa i Gorana poznajem od prije, Enisa od malih nogu. A trenerice su za poželjeti!! Lako je raditi s njima, nema stresa i panike, oko svega pomognu i ako imaš sto pitanja, one će na svih sto strpljivo odgovoriti. U svakom trenutku će učiniti da se osjećaš dobro i da što bolje odradiš svoj nastup. Svima su jednako predane i evo, bilo mi je zaista ogromno zadovoljstvo surađivati s njima!

Article