Mia Negovetić kao Lepa Brena rasplesala publiku i odnijela pobjedu u 3. epizodi TLZP-a!
Mood Media

Mood Media

18.03.2024

Blog
Mia Negovetić kao Lepa Brena rasplesala publiku i odnijela pobjedu u 3. epizodi TLZP-a!

U trećoj epizodi popularnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je odnijela Lepa Brena. Odnosno, Mood Media kreatorica - Mia Negovetić kao Lepa Brena. Vrh!

Mia je u izvedbi Breninog hita 'Luda za tobom' bila toliko uvjerljiva, samouvjerena i toliko je dobro ušla u ulogu ove popularne balkanske glazbene dive, da je pobjeda bila totalno zaslužena, složili su se i članovi žirija, i ostali kandidati iz showa, ali i publika. Publika je s Miom u glas pjevala i plesala tijekom izvedbe pjesme, a žiri nije štedio s pohvalama nakon što je nastup završio.

Article

"Ono što mene fascinira kod tebe je to da kojeg god se glazbenog žanra uhvatiš – ti to odradiš sjajno. Ti si večeras ovu pjesmu otpjevala točno onako kako je pjeva Lepa Brena, nisi nimalo karikirala, imala si te trilere i meni je to zvučalo jako uvjerljivo", rekao joj je oduševljeno Mario Roth. A s njime su se složili i ostali članovi žirija, Minea, Enis Bešlagić i Goran Navojec, koji su je nahvalili i zapljeskali na vrhunski odrađenom poslu. "Ja mislim da si se ti, Mia, sad pronašla u životu, mislim u karijeri“, našalio se Enis.

Nakon svih nastupa su je, pak, nagradili i odličnim ocjenama koje su joj u konačnici donijele pobjedu na gotovo samom početku ovosezonskog izdanja popularnog showa.

Article

Mia nije krila svoje oduševljenje pobjedom, ali ono što ju je još više razveselilo bilo je to što je mogla na jedan dan 'uskočiti u cipele' jedne od najvećih glazbenih zvijezda s ovih prostora. "Bio mi je gušt – nešto skroz drugačije. Jako mi je drago što sam pobijedila, iako napominjem da stvarno nije bitno, ali je ipak lijepo vidjeti da te kolege podržavaju. Biti Lepa Brena cijeli dan je, moram priznati, lijepo“, ispričala je Mia.

Article

Mia je dosad u showu utjelovila Arianu Grande, što joj je i bila najveća želja prije početka, zatim Vannu pa Brenu, a u idućoj će epizodi na jedan dan postati Miroslav Škoro, a to će joj biti ujedno i prva muška transformacija. Jedva čekamo vidjeti kako će se snaći. Pratite TLZP i iduće nedjelje na Novoj TV u 20:15!