Ljetne avanture Nike, Marca, Rafaele i Matea pune su zabave, putovanja i dobrog društva!
Mood Media

Mood Media

Blog
Ljetne avanture Nike, Marca, Rafaele i Matea pune su zabave, putovanja i dobrog društva!

Ovog ljeta naši su kreatori obišli različite destinacije diljem hrvatske obale, ali i van države. Evo kako su se proveli!

Nika

Article

Iako naše more nudi pregršt različitih, zabavnih, ali i umirujućih sadržaja, Nika se odlučila za putovanje na Maltu. Za nju, kaže, neobično i novo iskustvo, ali zasigurno lijepo mjesto na koje bi se ponovo vratila. Osim toga ljetovala je i na Šolti zajedno sa ekipom kreatora: Rafaelom, Vedranom i Pavom. Vesela je to družina s kojom nikad nije dosadno, gdje god da kreneš!

Marco

Article

Marco je u društvu svoje plesne partnerice iz showa “Ples sa zvijezdama”, Paulom, uhvatio pokoju zraku sunca na Malom Lošinju, otoku koji ga je ostavio bez teksta. Prekrasno čisto more i fotogenična mjesta na ovom otoku nikoga ne bi ostavili ravnodušnima, kaže Marco. Ono što mu je obilježilo ovo ljeto je škola ronjenja koju je posjetio s Paulom. Pun dojmova, opisao nam je kako je to izgledalo te što je sve vidio ispod površine mora. Bezbroj šarenih ribica, nebesko plava boja mora i prekrasni koralji ostat će mu urezani u pamćenje zauvijek. Kraj ljeta Marco je obilježio produženim vikendom u Tisnom, a kako kaže, uživao je u druženju s prijateljima i kupanju na predivnim plažama.

Rafaela

Article

Rafaela je cijelo ljeto uživala u druženju s obitelji i sestrama, a upravo u tada je najsretnija. Osim što je uživala na moru, pogotovo na Šolti s ekipom, posjetila je i rijeku Cetinu gdje je uživala u ljepotama netaknute prirode, a okušala se čak i u skakanju u rijeku.

Mateo

Article

Još jedan kreator zamijenio je svoju lokaciju na cijelo ljeto - i pobjegao iz Zagreba. Mateo, koji je rodom iz Splita, proveo je većinu ljeta upravo tamo, u društvu obitelji i prijatelja. Mateo je posjetio i Ultra Music Festival koji se već godinama održava u Splitu, a sudeći po fotografijama, bilo je genijalno! Slobodno vrijeme svakodnevice Mateo voli provoditi aktivno, u pripremama za maraton, što mu je velika želja. S prijateljima se brodom uputio se na Hvar, a zatekli su ih veliki valovi što je za njih bila prava avantura.

Svatko na svoj način provodi ljetne dane, a sudeći po fotografijama ovo ljeto je kreatorima bilo uzbudljivo, zabavno, ali i opuštajuće. Uvijek na svoj način iskoriste svaku priliku za putovanje i druženje s prijateljima i obitelji. Puni dojmova i energije spremni su za nove radne pobjede i obaveze koje ih očekuju!