Laura Bakin: 'Kad neka mama pogleda moj video, želim da bude sretna što njezina djeca prate baš mene'
Mood Media

Mood Media

22.05.2024

Blog
Laura Bakin: 'Kad neka mama pogleda moj video, želim da bude sretna što njezina djeca prate baš mene'

Najnovija članica Mood Media tima 19-godišnja je Laura Bakin. Ova talentirana i nasmijana video kreatorica u ovaj je posao krenula prije nekoliko godina, a sve je počelo jednog ljeta na Korčuli.

Article

Jedne je godine na Korčuli s frendicom snimila par vlogova na engleskom, onako, više za uspomenu, a onda godinu dana nije snimala ni objavljivala. Vratila se snimanju tako da je jednom fotkala prijatelja i odlučila snimiti cijeli proces pa je od tog trenutka krenula aktivno snimati.

Article

Lauru na mrežama trenutno prati više od 100 tisuća ljudi, a najviše voli objavljivati svoj svakodnevni život, onako kako joj se događa te snimati sadržaj kojim će inspirirati i pozitivno utjecati na svoje mlade (i sve ostale) pratitelje.

"Kad neka mama nekog mog pratitelja pogleda moj video - želim da ta mama bude sretna što njezino dijete prati baš mene", ispričala nam je simpatična Laura.

Article

Od svega, priznaje, najviše voli stvarati video sadržaj koji pripada lifestyle, beauty ili modnom izričaju, a video voli mnogo više nego fotke, jer smatra da se pomoću videa može još autentičnije izraziti. Osim što se aktivno bavi društvenim mrežama, Laura je i studentica prve godine komunikologije i sociologije na Fakultetu hrvatskih studija.

Article

Kao svoje tri snage ističe ambicioznost, neiskvarenost te discipliniranost. Na mrežama nikada ne bi snimila video u kojem promovira neke navike koje smatra lošima za svoju mladu publiku, a uzori s domaće kreatorske scene su joj, kaže, bez dileme Nika Pavičić i Ema Luketin. U životu, kao i u poslu, vodi se jednim zanimljivim quoteom, koji glasi: "Don’t wish for it, work for it!”

Article

"Ovaj mi je quote jako drag jer zaista smatram da od riječi nema ništa, ali te zato djela, rad i predanost uvijek dovedu do cilja", govori nam Laura. A kako ona to stvara, snima i radi ono što voli i što je najviše ispunjava, gledajte od sada i na Mood Media kanalima!