Josip Bačić snimio svoj prvi singl: 'Pjesma govori o toksičnom prijateljstvu i boli koju ono uzrokuje'
Mood Media

Mood Media

21.06.2024

Blog
Josip Bačić snimio svoj prvi singl: 'Pjesma govori o toksičnom prijateljstvu i boli koju ono uzrokuje'

Josip Bačić nije samo strastveni video kreator, već obožava i glazbu te je od malih nogu htio snimiti svoju autorsku pjesmu. A sada je taj san i ostvario. Na njegovom YouTube kanalu možete poslušati pjesmu pod nazivom 'Boli', njegov prvi singl na koji je jako ponosan.

Article

Popričali smo s Josipom o ideji same pjesme te o spotu koji su snimili u njegovu Dubrovniku, ali i o cijeloj ekipi s kojom je surađivao na svojoj prvoj pjesmi.

Article

"Ova pjesma govori o toksičnom prijateljstvu i koliko je bitno u životu imati dobre i prave ljude koji će uvijek biti tu uz tebe i onda kad je najteže. Bez obzira koliko ponekad može biti teško, bitno je imati pozitivan stav u životu i nikada ne zaboraviti one istinske, prave vrijednosti", objasnio nam je Josip, koji je za ostvarenje svog glazbenog sna zahvalan i ostatku ekipe koja je s njime učinila da ova pjesma postane stvarnost.

Article

"Nevjerojatan mi je osjećaj bio snimati pjesmu u pravom glazbenom studiju! I kad mi je producent Skansi poslao prvu verziju, ne mogu vam ni opisati koliko sam bio sretan i oduševljen kad sam čuo kako to sve skupa zvuči", rekao nam je Josip, koji još uvijek procesuira činjenicu da si je ostvario jedan od najvećih snova koje je imao kao klinac.

Article

"Pjesma je nastala u suradnji s producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, a spot je snimljen u mom Gradu, na kojem su radili Diego Siqueira kao režiser i koreograf te snimatelji Fran Hrustić i Lorena Puškarić. Bilo je sve to skupa jedno jako zabavno i definitivno nezaboravno iskustvo", ispričao nam je Josip.

Article

U spotu se pojavljuju i četiri vrhunska plesača - Soldo Vranko, Ana Čanaki, Marko Kolenc i Jan Vasiljević, za šminku su bile zadužene Mia Grgić i Paula Karmen Perović, a Josipovi su prijatelji uskočili kao statisti. I upravo ovo zadnje zaokružuje priču o poruci ove pjesme - važno je imati dobre ljude oko sebe, i kad je lijepo, i kad je malo manje lijepo! I kad poslušate pjesmu i pogledate spot, želimo da vam upravo ta pozitivna poruka prolazi kroz glavu, jer to je ono što je i Josip htio ovom predivnom pjesmom postići.

Article