I službeno smo zatvorili prijave za drugu sezonu Gen Z Akademije: Ove godine posjetit ćemo i otoke!
Mood Media

Mood Media

14.09.2024

Gen Z Akademija
I službeno smo zatvorili prijave za drugu sezonu Gen Z Akademije: Ove godine posjetit ćemo i otoke!

S ponosom vam možemo najaviti kako uskoro kreće nova sezona Mood Media projekta Gen Z Akademija powered by A1 Hrvatska i veselimo se što ove godine krećemo još ranije nego prošle! Upravo smo i službeno zaključali prijave, a ove sezone u sklopu Akademije ukupno ćemo posjetiti 24 škole diljem Lijepe Naše.

Upravo iz razloga što se ove godine prijavio rekordan broj škola, Akademija kreće nešto ranije, već u listopadu, a imamo i još nekoliko novosti za spomenuti!

Article

Ove ćemo godine posjetiti zaista cijelu Hrvatsku, od sjevera do juga, a ići ćemo čak i na naše otoke, čemu se jako veselimo jer je to još jedan novitet u usporedbi s prošlom godinom. Osim novih destinacija i novih škola u koje ćemo dovesti Gen Z Akademiju, ove godine imamo uključena i dva nova video kreatora, koji će se pridružiti već uhodanoj, prošlogodišnjoj ekipi.

Article

Laura Bakin i Leon Žilavi također su postali dio Akademije, a uz A1 Hrvatska i Centar za sigurniji internet pridružio nam se i essence, koji je htio zajedno sa svima nama podržati jedan ovakav važan i vrijedan projekt.

Article

Mi se ovim putem želimo još jednom zahvaliti svim školama koje su nam u posljednjih nekoliko mjeseci poslale svoje prijave! Veselimo se svim učenicima, učiteljima i osoblju škola koje ćemo posjetiti ove godine, a nadamo se kako ćemo u idućim sezonama Akademije uspjeti otići baš u sve škole koje žele biti dio ovog projekta!

Article

Podsjetimo, Gen Z Akademija projekt je čiji je cilj djeci na zabavan, a u isto vrijeme i edukativan način, približiti odgovoran način ponašanja na internetu uz vlastite primjere, iskustva Mood Media video kreatora te komentare stručnjaka.