Danas je najstrašnija noć u godini, a ovo su najbolje Halloween maske naših kreatora!
Mood Media

Mood Media

Blog
Danas je najstrašnija noć u godini, a ovo su najbolje Halloween maske naših kreatora!

Danas je Halloween, a večeras je, dakle, najstrašnija noć u godini. Noć kad se možemo maskirati u bilo što što nam padne na pamet i tako možemo otići u izlazak, bez da to nekome bude čudno!

Upravo suprotno, večeras će se svi nadmetati da baš oni imaju najbolju, najstrašniju i najcool masku - ikad! A mi smo zamolili našu Mood Media ekipu da se prisjete svojih najboljih Halloween maski i pošalju nam slike. I stvarno su odlične!

Naš Marco Cuccurin i njegov prošlogodišnji Halloween kostim su 'bloody cool'!

Article

Magdalena Folnožić je ponovno nadmašila samu sebe ovim brutalnim makeup lookom

Article

Josip Bačić se prošle godine baš potrudio oko kostima! Brrr...

Article

"Iako inače baš i ne slavim Halloween, prošle sam godine u ovo vrijeme sa svojima bio u Londonu, gdje je Halloween stvarno velika stvar pa smo se i mi odlučili priključiti. Kupili smo neke najrandom kostime u trgovini, maskirali se i otišli u park u predgrađe Londona, gdje se inače održavaju zabave povodom Noći vještica. Sve je stvarno bilo jako lijepo uređeno ondje i baš smo uživali. Jako lijepo iskustvo", ispričao nam je Josip.

Article

Ni Vedran Kantar Vjeverić prošle godine nije razočarao svojom maskom!

Article

A koja se vama maska naših kreatora najviše sviđa? I hoćete li se vi ove godine maskirati za Noć vještica? Koji ćete likovi vi večeras postati? :)