Andrea se udala za svog Marka: 'Fešta je bila fenomenalna, svi smo se isplesali i ne bih mijenjala baš ništa!'
Mood Media

Mood Media

11.06.2024

Blog
Andrea se udala za svog Marka: 'Fešta je bila fenomenalna, svi smo se isplesali i ne bih mijenjala baš ništa!'

Andrea Pacadi, nakon svih poslovnih uspjeha i svega što stvara online, sada je ostvarila i nešto veliko i doživjela veliku životnu prekretnicu i u privatnoj sferi - naime, kao što već i znate ako ste pratili njene društvene mreže, Andrea se udala i uplovila u bračne vode sa svojim dugogodišnjim partnerom Markom, i to baš na 10. godišnjicu njihove veze.

Article

"Ulaskom u brak nam se, zapravo, ništa posebno nije promijenilo i jako sam sretna što je sve prošlo na najbolji mogući način. Pogotovo kad se sjetim da smo sve planirali godinu i pol dana i da nam je bilo zaista jako naporno. Morali smo paziti na svaki detalj, ali na kraju smo uspjeli sve izgurati do kraja i ponosna sam", priča nam Andrea.

Article

Vjenčali su se u crkvi u Bjelovaru, a zabava se potom održala u Babincu. A kako im je bilo?

"Bilo nam je super zabavno, tematski smo sve odredili da bude zeleno, bijelo i zlatno, baš u našem stilu, a fešta na vjenčanju je bila takva da ne bih promijenila apsolutno ništa. Svi smo se super zabavili, isplesali i bilo nam je top! A ono čega ću se posebno sjećati je to iščekivanje i izlazak iz moje zgrade kad su došli po mene, to je trenutak koji nikad neću zaboraviti", kaže Andrea.

Article

Nakon svadbe ništa se posebno nije promijenilo u odnosu s njenim Markom, jer ipak su zajedno već 10 godina, a ovaj 1.6. odabrali su kao datum vjenčanja upravo zato što je to datum godišnjice njihove veze, a sada će biti i datum godišnjice njihova ulaska u brak! Čestitamo još jednom našim divnim golupčićima i neka im je sa srećom sada i u bračnom životu, da ljubav samo raste i da im sve cvate!

Article